De strategiske fordele ved VoIP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Voice over IP er en protokol, der bruges til at overføre levende stemmer over datakabel. VoIP-protokollen Voice over IP giver brugerne mulighed for at have telefonsamtaler over internettet eller på et lokalt netværk uden at bruge en telefontjeneste. Den overkommelige, bærbare og bekvemme protokol har ført til tjenester, der tilbyder billige løsninger til personer, der har familie eller kunder uden for staten eller endog i et andet land.

Affordable Long Distance

Virksomheder med international eller langvarig virksomhed -distance kunder nyder godt af VoIP, fordi det er langt mere overkommeligt end fjernbetjeningen fra en traditionel telefonudbyder. VoIP kan bruges til at forbinde med kunder, eller virksomheder kan holde konferenceopkald med udbredt organisationer uden fjernafgifter. De fleste VoIP-udbydere opkræver et fladt engangsgebyr for VoIP-tjenester, så det kan spare nogle virksomheder tusindvis af dollars i langdistanceafgifter over tid. Nogle VoIP-udbydere tilbyder det faste gebyr med ubegrænsede opkald, så der er ingen grænse for, hvor lang tid du taler med fjernkunder.

Bærbarhed

Når en virksomhed eller en person registrerer en VoIP-konto, er kontoen Nummer bevæger sig, når brugeren skifter kontorer eller flytter til en anden placering. Hvis brugeren bevæger sig uden for staten, behøver VoIP-nummeret ikke ændres. I stedet kan brugeren tilmelde sig og bruge kontoen hvor som helst. Dette er også gavnligt for folk, der rejser. Brugere kan logge ind på et netværk ved hjælp af en bærbar computer maskine og logge ind på deres VoIP-konto. VoIP-kontoen bruges derefter til at kommunikere via et netværk på et hotel, cafe, fjernkontor eller endda hjemme.

Tilføjede tjenester

VoIP-tjenester har de samme ekstra fordele som regelmæssige telefon service, men det koster ikke kunden ekstra gebyrer. VoIP har viderestilling, samtale venter, telefonsvarer og opkalds-id. VoIP kan bruges på mobiltelefoner og bærbare smarte enheder, så brugerne kan implementere disse funktioner på kontoret og hjemme telefoner. Brugere, der ejer deres egen virksomhed, kan holde kontakten med kunderne selv efter timer, når virksomheden er lukket. Nogle VoIP-udstyr gør det nemt for brugerne at erstatte traditionelle telefoner med bredbåndstjenester fuldstændigt.