Sådan downloades ikoner

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug ikonarkiv. Icon Archive kan prale af, at den har over 30.400 ikoner til rådighed gratis. Du kan gennemse baseret på kategori på hovedarkivet for ikonarkiv og vælge enten enkelte ikoner til download eller pakker med ikoner, der kan indeholde hundredvis af forskellige ikonfiler, der alle vedrører et bestemt emne.

2.

Gratis ikoner Web er et andet websted, der giver dig mulighed for at søge efter hver kategori, eller du kan søge efter titel, forfatter eller søgeord. Klik på 'Download' knappen for at downloade ikonfilen til din computers harddisk.

3.

Gratis ikoner Download er endnu et websted, der tilbyder en overflod af gratis ikonvalg, der kan passe til dine behov. Du kan søge efter ikoner efter størrelse, kategori, popularitet (i stemmer) eller se hvilke ikoner der er mest downloadet af brugere af dette websted. Gratis ikoner Download krav om at have over 700.000 forskellige ikoner grupperet i 250 nemme at manøvrere kategorier.

Ikoner spiller en vigtig rolle i din daglige computeroplevelse. Et godt programikon kan fortælle dig præcis hvilket program det åbner uden at tvinge dig til at se på etiketten. Alle programmer kommer med et standardikon allerede på plads, når du installerer det, men det betyder ikke, at du ikke kan ændre det ikon, hvis du finder det nødvendigt. Der er mange websteder på internettet, der tilbyder gratis ikon downloads i løbet af et par minutter.