Sådan repareres Internet Explorer 8, når den åbner langsomt

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opdater din computer med Windows Update. En Windows Update genvej ikon er i din 'Start' menu. Dette sikrer, at både dit operativsystem og Internet Explorer 8 er helt up-to-date, og eventuelle problemer, der var resultatet af software-inkompatibilitet, vil blive rettet.

2.

Se minimumskravene til Internet Explorer 8 og sørg for, at din computer faktisk matcher disse krav (se Referencer). Hvis din computer ikke er mindst lige så hurtigt som de minimale systemkrav for Internet Explorer 8, vil programmet blive indlæst langsomt hver gang. Det eneste du kan gøre for at løse problemet i denne situation er at opgradere computerens hardware.

3.

Højreklik på din Windows proceslinje og klik på 'Task Manager 'for at indlæse Task Manager. Klik på' Performance 'for at se både din CPU-brug og din hukommelsesforbrug. Hvis din CPU-forbrug nærmer sig 100 procent (eller hvis din hukommelsesforbrug er maksimal kapacitet), åbner Internet Explorer 8 langsomt på din computer . Dette betyder, at programmer, du har åbent, bruger for mange af maskinens systemressourcer.

4.

Klik på fanen 'Processer' i Opgavehåndtering for at se hvilke individuelle programmer bruger mest hukommelse, og luk derefter disse programmer for at tillade Internet Explorer 8 at indlæse meget hurtigere. Start med at lukke programmer, du genkender ved navn. Hvis du forsøger at lukke en integreret Windows-systemproces (disse processer skal ikke lukkes under nogen omstændigheder), vises en advarsel, der advarer dig om denne kendsgerning på skærmen. Du skal blot klikke på 'Nej' for at vende tilbage til Task Manager og forsøge at lukke et andet program.

Hvis Internet Explorer 8-webbrowser-softwaren åbner langsomt på din computer, er der en række forskellige ting, der kan føre til dette. Problemet kan være med selve programmet eller med din computer, og det kan være svært at afgøre, hvilke af disse to ting der er sande uden at lave en lille fejlfinding. Fejlfinding vil føre dig til problemets løsning og få Internet Explorer 8 til at indlæse hurtigt på ingen tid.