Sådan spærres en URL med Linksys

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn en webbrowser, og indtast IP-adressen til administrationsgrænsefladen til Linksys-routeren. For de fleste modeller af Linksys routere er IP-adressen '192.160.1.1.' Hvis denne IP ikke virker, skal du se routerens brugervejledning for den korrekte IP-adresse til administratorinterfacet.

2.

Log på Linksys Administration interface med administratoren

3.

Klik på 'Adgangsbegrænsninger'.

4.

Klik på 'Policy' drop-down-boks og opret en ny politik ved at klikke på det sidste nummer på listen.

5.

Indtast et navn for den nye politik i indtastningsfeltet 'Policy Name' Skriv et navn på politikken for at ekskludere webadressen. For eksempel for at udelukke Microsoft kan et eventuelt navn til politikken være 'Bloker Microsoft'.

6.

Klik på 'Rediger liste over pc'er' -knappen. En indtastningsformular åbnes, så administratoren kan indtaste pc'ernes IP-adresser for at udelukke.

7.

Indtast computerens IP-adresser at ekskludere i afsnittet 'Indtast IP-adresserne på pc'erne' for at udelukke lokale computere.

8.

Indtast webadressen for webstedet, der skal blokeres i 'Webstedsblokeringved URL-adresse 'for at udelukke internetadresser fra adgang.

9.

Klik på knappen' Gem indstillinger '. Computererne og / eller webadresserne er nu blokeret fra at passere via Linksys-routeren.

Linksys routere er nogle af de mest populære routere til hjemmenetværk. Routeren er mellemliggende punkt mellem computere på netværket og webadresser på internettet. Linksys-routere giver mange funktioner til at hjælpe administratoren af ​​netværket med at sikre computere på netværket og holde netværket fri for malware og angreb. En forsvarslinje mod angreb ville være at blokere en webadresse (webadresse) for et voldsomt sted fra routeren. På Linksys-routere kan du blokere en webadresse i administrationens grænseflade til routeren.