Sådan tilslutter du en Trendnet Router med et DSL-modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut en telefonlinje fra vægstikket bag på DSL-modemet.

2.

Slut et Ethernet-kabel fra bagsiden af ​​DSL-modemet til 'WAN' -porten på Trendnet-routerens bagside.

3.

Tilslut et Ethernet-kabel fra en af ​​de fire LAN-porte på bagsiden af Trendnet-routeren til computeren.

Åbn en webbrowser og indtast '192.168.10.1' i adresselinjen og tryk derefter på 'Enter' for at få adgang til routeren ' s.

5. Indtast 'admin' som både brugernavn og adgangskode, og klik derefter på 'Log ind.'

6.

Klik på 'Wizard', som er den sidste knap på venstre menu.

7.

Klik på 'Næste' for at starte guiden, og indtast derefter en ny adgangskode for at få adgang routerværktøjet. Klik på 'Næste' igen.

8.

Vælg den tidszone, du er i, fra rullemenuen, og klik derefter på 'Næste'. Ændr ikke noget Tryk på 'Next' igen på den næste skærm.

9.

Klik på indstillingen for 'Hent automatisk IP (DHCP-klient)' n Tryk på 'Næste'.

10.

Klik på indstillingen for 'Aktivér' ved siden af ​​'Trådløst LAN.' Skift også SSID'en til dit ønskede trådløse netværksnavn (f.eks. 'Mit trådløse netværk'). Forlad kanalen til det, den allerede er indstillet til. Tryk på 'Næste' for at fortsætte.

11.

Klik på 'Genstart', og lad derefter routerværktøjet genindlæses. Når du har genopladet det, skal du klikke på 'Trådløst' i menuen til venstre. Klik på 'Sikkerhed' under den knap.

12.

Vælg godkendelsestypen for din trådløse sikkerhed i rullemenuen. Hvis du vælger 'WEP', skal du vælge indstillingen for 'Åbn system.' Vælg derefter 'Hex' i rullemenuen for mode. Hvis du vælger en 64-bit WEP-nøgle, skal du indtaste en 10 tegns kodeord bestående af 0-9, a-f og / eller A-F. Hvis du bruger en 128-bit WEP-nøgle, skal du indtaste et 26 tegn kodeord med de samme parametre. Hvis du vælger 'WPA' -autentificeringstype, skal du vælge 'PSK' og derefter 'TKIP' ved siden af ​​'Cipher Type'. Etner en adgangskode, der er mindst otte tegn lang.

13.

Klik på 'Apply', og afslut derefter routerfunktionen. Trendnet-router er nu konfigureret til brug med DSL-modemet.

Tips og advarsler

  • For at forbinde din computer til det trådløse netværk skal du dobbeltklikke på dit trådløse værktøjsikon nederst til højre på skrivebordet. (Det ligner en computer med et signal der kommer ud af det.) Vælg din SSID fra listen over tilgængelige netværk, og indtast derefter sikkerhedsnøglen, når du bliver bedt om det.
  • En DSL- eller digital abonnentlinje fører data over en telefonlinje, som konverteres til højhastigheds-internet via et DSL-modem. Modemet tillader kun en bruger at oprette forbindelse til internettet ad gangen. Men når du tilslutter en trådløst Trendnet-router til et DSL-modem, kan mere end en bruger oprette forbindelse til internettet via trådløse og trådløse metoder.