Sådan tilsluttes en Linksys WGA54G til en D-Link Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk din D-Link-router. I løbet af denne tid kan de maskiner, der er tilsluttet routeren, ikke få adgang til netværket eller internettet.

2.

Tilslut Ethernet-kablet til en af ​​portene på Linksys. Porte er mærket med numeriske værdier, der starter med nummer et. Ethernet-kablet kan tilsluttes i nogen af ​​disse porte. Tilslut den anden ende af Ethernet-kablet til 'Uplink' -porten på D-Link. Tænd begge routere.

3.

Åbn din webbrowser på en computer, der er knyttet til Linksys. Indtast Linksys IP-adressen i navigationstastaturet. Standard IP-adressen er 192.168.1.1. Klik på fanen 'Setup' for at konfigurere dine Linksys-indstillinger.

4.

Vælg 'Disabled' i afsnittet 'DHCP Server'. Kun en DHCP-server kan være tilgængelig på netværket, og da D-Link allerede er hovedporten, distribuerer den IP-adresser til netværket.

5.

Indtast en IP adresse til routeren i tekstboksen mærket 'Lokal IP-adresse.' Dette giver en statisk IP til routeren, så den forbliver den samme, selvom routeren er slukket. Klik på 'Anvend' for at gemme dine ændringer. De computere, der er knyttet til Linksys, kan nu kommunikere med D-Link router og gennemse netværket.

Cascading routere bruges, når du har brug for flere netværksforbindelser på dit netværk. Den bruges også, når du vil tilføje trådløse funktioner til dit lokalnetværk. Du kan forbinde en Linksys-router til en eksisterende router som en D-Link ved hjælp af en Ethernet-forbindelse til uplink-porten. Dette gør det muligt at kaskade routerne , og det tillader ekstra porte til ekstra maskiner på netværket. Den primære D-Link-router fungerer stadig som hovedporten, og Linksys bruges som netværksskifte.