Sådan bruges et SIM-kort i en bærbar computer med et Connect AirCard

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Fjern SIM

1.

Fjern bagdækslet fra telefonen for at afsløre batteriet. Hver telefon er forskellig, men bagpladen kan fjernes uden værktøj, normalt ved at glide pladen ned eller klemme små udløserknapper på siderne for at frigøre pladen. Det er normalt indlysende, hvordan man gør dette, men hvis du løber i problemer, skal du tjekke online for at få en vejledning til din specifikke telefon. Som en sidste udvej skal du besøge en lokal telefonbutik for at få hjælp.

2.

Fjern batteriet fra telefonen. Disse plejer at stikke lige ud som med ethvert apparat og kræver ingen værktøjer. Brug dine fingre til at pope det ud.

3.

Fjern SIM'en fra telefonen. SIM'en er placeret i et lille slot, der normalt dækkes af batteriet. I nogle tilfælde er SIM-sporet fjederbelastet. I andre tilfælde skal du fjerne SIM'en ved at skubbe den ud af spalten. Da dette er et lille område, skal du muligvis bruge pincet, men pas på ikke at bøje SIM-kortet eller de små metalbindemidler på spalten.

Indsæt SIM i AirCard

1 .

Find SIM-kortpladsen på AirCard, og indsæt SIM-kortet. Slottet vil være et lille kabinet på AirCard, som kun er SIM-kortets størrelse. Hver AirCard-model er anderledes, men slot er normalt indlysende at se. Hvis du har problemer med at finde det, kan du gå online og finde dokumentation for dit specifikke AirCard. Bemærk, at SIM'en har en afbrudt faneblad, der vil blive justeret til spalten, for at sikre, at SIM'et er sat i den rigtige retning. AirCard-enheden vil have et lille trykt diagram nær slottet for at indikere den korrekte retning.

2.

Indsæt AirCard i den bærbare computer og følg din sædvanlige proces for at oprette forbindelse til internettet . De fleste AirCards bruger en standard USB-grænseflade, så du kan indsætte den i din bærbare computer ved hjælp af USB-porten på din computer.

3.

Test AirCard-forbindelsen ved at gå til din yndlingswebsted .

Tips og advarsler

  • For at AirCard skal fungere korrekt, skal brugerens konto i forbindelse med SIM-kortet have en dataplan. Sørg for Din plan kommer med ubegrænsede data, ellers kan du uheldigvis løbe op store gebyrer.
  • Et SIM (Subscriber Information Module) er et standardkommunikationskort, der findes i de fleste cellulære enheder. Det ligner et lille integreret printkort og er størrelsen af ​​en fingernail. SIM'en tillader en bruger at overføre deres konto på et mobilnetværk til mange forskellige cellulære enheder. SIM-kort kan ikke kun bruges i telefoner, men også i AirCards. (Et AirCard er et cellulært modem, der kan sluttes til pc, hvilket gør det muligt for pc'en at have netværkstilslutning via mobilnetværket.)