Sådan finder du gratis WiFi Hotspots-kort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Besøg WiFinder (se Referencer). Indtast blot en adresse i adresselinjen på WiFinder-siden, og vælg derefter din søgeradius fra rullemenuen. Klik på 'Find!' knappen viser et kort over alle de gratis offentlige Wi-Fi-hotspots, som computeralgoritmen findes inden for det område, du har angivet.

2.

Brug Wi-Fi Free Spot se referencer). Wi-Fi Free Spot giver dig mulighed for at vælge din tilstand og vil derefter vise et kort over alle de gratis Wi-Fi-hotspots i den pågældende stat baseret på amt. Du kan se nøjagtige adresser og lige telefonnumre på de gratis Wi-Fi-hotspots, så du altid ved, hvordan du kommer til en, uanset hvor du er tilfældet.

3.

Brug Wi-Fi ZONE Finder (se Referencer). Wi-Fi ZONE Finder giver dig mulighed for at søge efter en bestemt adresse, en by, et amt eller endda et helt land for gratis Wi-Fi-spots. Klik på 'Gå!' knappen viser et kort over alle de gratis offentlige Wi-Fi-hotspots, som computeralgoritmen findes inden for det område, du har angivet.

Gratis, offentlig Wi-Fi (trådløst internet) bliver tilgængelig på flere og flere steder. For ti år siden kunne det eneste sted, du måske har fundet en offentlig Wi-Fi-forbindelse, have været en internetcafé, hvis du var heldig nok til at have en i dit område. I dag er Wi-Fi tilgængelig på kaffebarer, biblioteker og endda restauranter. Du kan finde gratis Wi-Fi hotspot-kort på internettet, der giver dig mulighed for at se, hvor forbindelsen er tættest på dit hus.