Sådan forbinder du en Mac til DSL Internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut telefonlinjen til vægstikket eller til en DSL-splitter. DSL-splitteren giver dig mulighed for at forbinde to telefonlinjer til en telefonstik.

2.

Slut den anden ende af telefonlinjen til bagsiden af ​​DSL-modemet.

3.

Slut Ethernet-kablet til internetporten bag på DSL-modemet til Ethernet-porten på bagsiden af ​​Mac'en. Hvis du bruger en bærbar bærbar computer i stedet for et skrivebord, er Ethernet-porten på en af ​​siderne på den bærbare computer, ikke ryggen.

4.

Tænd for DSL-modemet . Når DSL-modemet er færdigt, kan du bruge DSL Internet med din Mac-computer. Hvis du ikke bruger PPPoE eller trådløst internet, er du færdig med at tilslutte din Mac til DSL Internet.

Opsætning af PPPoE

1.

Klik på Apple i øverste venstre hjørne, og klik derefter på Systemindstillinger. Dobbeltklik på 'Netværk'. Disse trin gælder kun, hvis din DSL-udbyder har givet dig en Point-to-Point-protokol over Ethernet DSL-forbindelse. Din udbyder vil informere dig, når du tilmelder dig DSL, hvis dette er den type forbindelse du har.

2.

Klik på '+' under listen over netværkstilslutninger, og derefter Vælg PPPoE i menuen, der dukker op.

3.

Vælg at bruge enten wired (Ethernet) eller trådløs (AirPort), og indtast derefter brugernavn og adgangskode til kontoen. Oplysningerne bliver automatisk gemt, så der er ingen separat knap for at skubbe for at gemme den.

Trådløs DSL

1.

Følg trin 1 og 2 i sektionen 1 for at forbinde dit trådløse DSL modem. Hvis din DSL-udbyder har givet dig en trådløs forbindelse, har du et trådløst DSL-modem. Det er en kombination af et modem og en trådløs router.

2.

Tænd det trådløse DSL-modem.

3.

Klik på Apple-menuen øverst til venstre på skrivebordet. Vælg Systemindstillinger, og dobbeltklik derefter på ikonet 'Netværk'.

4.

Klik på 'Lufthavn' i listen over forbindelsestjenester, og vælg derefter SSID'en til dit netværk fra listen over tilgængelige netværk. Indtast den trådløse sikkerhedsnøgle, når du bliver bedt om det. Både SSID og den trådløse sikkerhedsnøgle leveres af din DSL-udbyder, når du tilmelder dig en trådløs DSL-tjeneste.

DSL står for digital abonnentlinje, og det er en forbindelsestype, der bruger et DSL-modem til at konvertere data fra en telefonlinje til en højhastigheds-internetkilde. Tilslutning af en Macintosh eller Mac til kort til internettet via et DSL-modem er ikke anderledes end at forbinde en anden computer. Du skal dog sørge for, at DSL Internet er korrekt installeret, og at du modtager service, så du får DSL Internet på din Mac.