Sådan kontrolleres størrelsen af ​​en Exchange-database

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn Outlook på dit skrivebord. Højreklik på din indbakke og vælg 'Egenskaber for postkasse'. Dette åbner et nyt dialogvindue.

2.

Klik på 'Mappestørrelse.' Dette åbner et nyt vindue, der viser den aktuelle størrelse og maksimumstørrelse af din postkasse database.

3.

Se resultaterne i Total størrelse. Dette viser det aktuelle rum, din email bruger på Exchange-serveren. Maksimumstørrelsen er den grænse, som administratoren angiver.

Tips og advarsler

  • Hvis din e-mail når den maksimale tilladte størrelse, skal du tømme mappen Slette emner og arkiver ældre email, der ikke længere er nødvendigt.
  • Din Exchange-postkasse-database er indstillet til at indeholde en vis mængde email. Disse indstillinger er konfigureret af Exchange-serverens systemadministrator. Kontroller din Exchange-server-postkassens nuværende størrelse i Outlook-softwaren, som bruges til at oprette forbindelse til Exchange-tjenester på netværket. Dette hjælper dig med at beslutte, om din Outlook-e-mail skal arkiveres for at undgå at nå den maksimale lagringsstørrelse, der er tilladt af Exchange-serveren indstillinger.