Sådan oprettes en Exchange-postkasse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Alle programmer.' Klik på 'Administrative værktøjer' og vælg 'Exchange Management Console.' Dette åbner din konfigurationsleder.

2.

Klik på 'Modtagerkonfiguration.' Klik på 'Ny postkasse' i listen over viste muligheder. Dette åbner oprettelsesguiden for postkassen. Vælg 'Brugerpostkasse' i åbningsskærmen og klik på 'Næste'.

3.

Vælg 'Ny bruger' på næste skærmbillede og klik på 'Næste'. Indtast brugerens oplysninger på næste skærm. Oplysningerne i dette vindue vises i den globale adressebog i Exchange. Klik på 'Næste'.

4.

Indtast brugerens alias. Aliaset er brugerens Exchange-indlæsningsnavn. Vælg den Exchange-server, der gemmer brugerens indbakke. Dette er kun nødvendigt på netværk, der har mere end en e-mail-server. Klik på 'Næste'.

5.

Klik på 'Ny' på oversigtsskærmen for at oprette postkassen. Klik på 'Afslut' på den sidste skærm for at lukke guiden.

Microsoft Exchange giver administratorer serverprogrammet, der giver brugerne e-mail-kommunikation. Exchange-serveren indeholder postkasser, hvor brugerne henter deres e-mail. Serveren holder den indkommende email, indtil brugeren anmoder om det. Brugerens e-mail-klient overfører e-mailen fra Exchange-serveren, men serveren bruges også til at sende e-mail til andre interne klienter eller personer på internettet. En bruger kan ikke bruge Exchange-serveren, før en postkasse er konfigureret.