Sådan får du gratis internet med en trådløs USB-adapter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sæt den trådløse USB-adapterens installations-cd i dit cd- / dvd-rom-drev.

2.

Følg on- skærmen guidede opfordringer til at installere de nødvendige drivere.

3.

Tilslut den trådløse USB-adapter til USB-porten på din computer. Vent, indtil Windows genkender enheden. pop-up i systembakken (ved siden af ​​uret), der siger, at enheden er klar til brug.

4.

Genstart din computer, hvis du bliver bedt om det. Hvis ikke, gå til næste trin.

5.

Højreklik på ikonet for trådløs internetforbindelse i systembakken. Det skal ligne to blinkende computerskærme forbundet med en linje. Vælg 'Netværkssøgning. 'Dette åbner et vindue med en liste over tilgængelige trådløse forbindelser omkring dig.

6.

Find den gratis internetforbindelse, du vil bruge. Enkelt klik på den og tryk' Forbind. 'Hvis du ikke er sikker på, hvilken liste der er ledig, skal du kigge efter forbindelser, der siger' Usikret netværk. '

En trådløs USB-adapter er en bærbar netværksenhed, der giver dig mulighed for at forbinde din computer til internettet. Du kan bruge en USB-adapter derhjemme, hvis din computer ikke har indbygget trådløs. En trådløs adapter er også nyttig, når du er på farten, fordi du kan bruge den til at oprette forbindelse til den gratis internet-tjeneste, der tilbydes af mange kaffebarer, restauranter, parker, biblioteker og andre offentlige steder.