Sådan får du trådløst internet gennem min bærbare computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Højreklik på ikonet for trådløs Bluetooth-forbindelse på højre side af proceslinjen. Vælg 'Se ledige trådløse netværk' i pop op-menuen.

2.

Vælg det trådløse netværk, du gerne vil oprette forbindelse til, ved at klikke på det en gang for at markere det. Netværket er markeret med blåt, klik på knappen 'Connect' nederst på skærmen.

3.

Indtast WEP- eller WPA-nøglen til det trådløse netværk, hvis det er angivet. Hvis du bliver bedt om en WEP- eller WPA-nøgle, og du forsøger at få adgang til et Wi-Fi-hotspot på en kaffebar eller restaurant, skal du måske bede en medarbejder om at forsyne dig med nøglen.

4.

Åbn en webbrowser, efter at Windows fortæller dig, at din bærbare computer har forbindelse korrekt. Besøg en webside for at sikre, at du har adgang til internettet.

En af de største fordele ved at eje en bærbar computer er muligheden for at få adgang til dine filer og programmer, hvor som helst du går. Nyere bærbare computere indeholder nu et indbygget trådløst kort, som giver mulighed for internetadgang via dit trådløse hjemmenetværk eller et offentligt Wi-Fi-hotspot. Opsætning af din bærbare computer for at udnytte et Wi-Fi-netværk er en hurtig og enkel proces og kan udføres af Windows-laptopbrugere af alle oplevelsesniveauer.