Fordelene ved en Bluetooth-bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Bluetooth-teknologi findes i en række elektroniske enheder, som f.eks. Trådløse mobiltelefonhovedtelefoner til drivere. Bærbare computere har flere muligheder for at oprette forbindelse til netværk og andre enheder trådløst, f.eks. Direkte forbindelse til adgang til et trådløst netværk og også Bluetooth-adgang. Bærbare computere kan have Bluetooth integreret direkte i den bærbare computer. USB-adaptere kan også fastgøres til bærbare computere for at understøtte Bluetooth-forbindelser. Du bør overveje fordelene ved Bluetooth, før du vælger din næste bærbare computer.

Trådløs

Bluetooth er en trådløs forbindelsesteknologi. For rejsende giver Bluetooth en ekstra fordel ved mindre kabler og dele, der skal pakkes til tilslutning via Bluetooth. Den trådløse funktion i Bluetooth maksimerer bærbarhedenes bærbarhed.

Detektion

Bluetooth-opsætning og detektering af enheder er enkel. Bluetooth-enheder registreres øjeblikkeligt og opdages på egen hånd. Lille opsætning på en bærbar computer er påkrævet for Bluetooth-enheder at kommunikere med hinanden. En bærbar computer kan oprette forbindelse til op til syv enheder via Bluetooth inden for 30 fod for at oprette et personligt lokalnetværk (PAN) til at kommunikere over.

Energi

Bluetooth bruger lave energisignaler, der giver dig mere energi til din bærbare computer. Den lave omkostning ved energi, der skyldes udnyttelse af Bluetooth-forbindelser, vil spare batteriets strømforbrug, hvilket resulterer i længere batterilevetid.

Enheder

Bluetooth er en standard global trådløs teknologi med en detaljeret trådløs specifikation. Mange elektroniske enheder understøtter for øjeblikket Bluetooth-standarden. Denne standardisering gør det muligt for enheder af forskellige mærker og modeller at kommunikere effektivt med en Bluetooth-laptop effektivt.