Hvordan kan jeg få min computer til at huske en trådløs nøgle?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Windows Vista og Windows 7

1.

Klik på 'Start'. Skriv 'netværk' i tekstfeltet 'Start søgning'. Vælg 'Netværk og delingscenter' og tryk på 'Enter' -tasten.

2.

Klik på 'Administrer trådløse netværk.'

3.

Klik på 'Tilføj'. Vælg 'Tilføj et netværk, der ligger inden for denne computer', hvis du er inden for det trådløse netværk, du ønsker at gemme. Klik på 'Forbind manuelt til et trådløst netværk' ellers.

4.

Indtast 'Netværksnavn', hvis det er nødvendigt. Vælg den sikkerhedstype, der bruges til den trådløse nøgle. Vælg 'Kryptering' -type, hvis det er nødvendigt.

5.

Klik på feltet ud for 'Vis tegn'. Skriv den trådløse sikkerhedsnøgle.

6.

Klik på afkrydsningsfeltet ud for 'Start denne forbindelse automatisk' for at fjerne markeringen for det, hvis du ikke vil automatisk oprette forbindelse til netværket.

7.

Klik på 'Næste'. Klik på 'Opret forbindelse til' netværket for at logge på eller klik på 'Luk' for at fuldføre opsætningen af ​​netværket.

Windows XP

1.

Klik på 'Start' og derefter 'Kontrolpanel.'

2.

Dobbeltklik på 'Netværksforbindelser.'

3.

Dobbeltklik på din 'Trådløs netværksforbindelse.' Klik på knappen 'Vis trådløse netværk'.

4.

Klik på 'Konfigurer et trådløst netværk til et hjem eller lille kontor' i den venstre kolonne.

5.

Klik på 'Next' to gange i 'Network Setup Wizard.' Klik på 'Næste'.

6.

Skriv 'Netværksnavn (SSID).' Klik på 'Manuel tildeling af en netværksnøgle.' Klik på 'Brug WPA-kryptering', hvis dit netværk bruger WPA i stedet for WEP-sikkerhed, hvilket anbefales. Klik på 'Næste'.

7.

Klik på 'Skjul tegn som jeg skriver', så du kan se sikkerhedsnøglen, når du skriver den. Skriv 'Netværksnøgle' to gange. Klik på 'Næste'.

8.

Klik på 'Opret et netværk manuelt.' Klik på 'Næste'. Klik på 'Afslut'.

Tips og advarsler

  • Du kan også højreklikke på ikonet for trådløst netværk i proceslinjen og venstre- 'Se ledige trådløse netværk' eller 'Opret forbindelse til et netværk', hvis du ikke har deaktiveret ikonet for det trådløse netværk i Windows.
  • For at beskytte finansielle transaktioner, følsomme personlige oplysninger og andre data har mange trådløse netværksadministratorer aktiveret netværkssikkerhed. For at oprette forbindelse til beskyttede netværk skal du indtaste sikkerhedsnøglen. Fordi de fleste sikkerhedsnøgler ikke er nemme at huske og kan være ubelejligt at gentage flere gange til en computer, kan den bedste løsning være at oprette og gemme det trådløse netværk og sikkerhedsnøglen til din computer. Når du har gemt det trådløse netværk til din computer, skal du ikke længere skrive sikkerhedsnøglen hver gang du opretter forbindelse.