Jobs Jobs Jobs

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Computer netværk fagfolk er specialiseret i en række jobområder. Netværkssystemspecialister er ansvarlige for at opretholde eksisterende netværksteknologier og undersøge og udvikle nye metoder til dataoverførsel. Netværksdesignere og programmører arbejder for at opbygge mere pålidelige og effektive fysiske og trådløse systemer til både lokale og globale netværk.

Med den seneste eksplosive stigning i netværks- og internetteknologier er job i computernetværket i ekstremt høj efterspørgsel . Bureau of Labor Management vurderer, at job inden for computernetværk vil stige med 286.600 nye stillinger fra 2008-2018.

Netværksprogrammerer

Programmører udvikler kode og applikationer, der overfører data langs fysiske netværk. Ved at arbejde med netværksteknologiske designere skriver netværksprogrammører software til at kode, overføre, afkode og analysere data, der overføres via Ethernet og trådløse netværk. Netværksapplikationsudviklere skriver også kode for at styre netværkshardware, såsom PCI-kort og trådløse transceivere.

Mens hovedparten af ​​netværkssoftware er baseret på C eller C ++-sprog, er der mange andre programmeringsmiljøer, f.eks. Java og PHP, der gør webgrænseflader og netværksforbindelser nemme at implementere. Mange netværksprogrammeringsjob kræver kvalifikationer på flere computersprog.

Informationsteknolog Administrator

IT-administratorer arbejder for at understøtte en organisations databehandlingsressourcer. Informationsteknologipersonale installerer, opdaterer, lapper og vedligeholder computersystemer, web- og filservere , og e-mail-systemer til virksomheder eller organisationer. Som en forbindelse mellem brugere og ledelse fejler IT-personale ofte brugerproblemer og rutinemæssige problemer i forbindelse med interne og eksterne computersystemer.

Netværkssikkerhedsspecialist

Sikkerhedseksperter er ansvarlige for udvikling og håndhævelse af sikkerhedsteknologier, herunder firewalls, indbrudsdetekteringssystemer, trafikdannende routere og krypteringssystemer. Netværkssikkerhedspersonale udfører også sikkerhedstræning for brugere og overvågningsnetværk for abnormiteter eller brud. 'De ansvarlige for computersikkerhedsspecialister er steget de seneste år som cyberangreb er blevet mere sophisti cated ', skriver Bureau of Labor.

Network Policy Manager

På ledelsesniveau etablerer politikforvaltere konkrete mål for edb-systemer inden for en organisation. Arbejd direkte med ledere og ledere, udvikler netværkspolitik udviklere standarder for acceptabel netværkssystem brug, rådgive om køb af ny teknologi og håndhæve computerens sikkerhedsstandarder for at sikre netværket sikkert og pålideligt.

De fleste netværkspolitiske ledelsesstillinger kræver omfattende erfaring og avancerede grader inden for datalogi, informationsteknologi eller endda forretninger, ifølge Bureau of Labor Statistics.

Computer Systems Engineer

Computer systemingeniører lægger bogstaveligt grundlag for computernetværk. Disse jobs indebærer fysisk placering af Ethernet og fiberoptiske netværkslinjer, konfiguration af routere og switches og reaktion på hændelser, der involverer netværkshardware. Ingeniører undersøger, udvikler og tester også nye hardware- og software løsninger til almindelige netværksproblemer, såsom routingprotokoller (cirkulær rutning og effektivitet), latensproblemer og forbindelsesproblemer mellem brugere og netværkshardware.