Sådan ændres et e-mail-kodeord i Yahoo

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få adgang til din 'My Yahoo' hjemmeside, hvor du vil starte processen med at ændre din Yahoo email-adgangskode. Klik på 'Medlemscenter' øverst på siden på højre side.

2.

Indtast dit brugernavn og nuværende kodeord i boksene på den næste side til Fortsæt til medlemmernes sektion. Klik på 'Fortsæt' efter indtastning af din nuværende adgangskode.

3.

Rul ned til 'Log på og sikkerhed.' Klik på 'Skift adgangskode'. På den næste side skal du indtaste dit kontonavn (johnsmith@sbcglobal.net eller johnsmith@yahoo.com) i boksen og klikke på 'Fortsæt.'

4.

Indtast din nuværende adgangskode i feltet på næste side. Vælg et sikkerhedsspørgsmål og svar for offline eller online validering i de medfølgende felter. Klik på 'Næste' knappen. På den næste side skal du indtaste din nuværende adgangskode i den første boks og din nye adgangskode i den anden boks og bekræfte den ved at indtaste den nye adgangskode igen i den tredje boks. Klik på 'Gem' for at indstille din nye adgangskode.

Tips og advarsler

  • Vælg en adgangskode, der har tal og bogstaver, for at få mere beskyttelse mod nogen at finde ud af din private adgangskode.
  • Din Yahoo e-mail-konto skal have adgangskoden ændret hver tredje måned for at give mere sikkerhed til din e-mail-konto. Ændring af din e-mail-adgangskode er let og kan gøres fra medlemmerne.