Sådan fremskynder du opkald til internetforbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find en opkaldsaccelerator, der passer til dine behov. Den måde, disse programmer fungerer på, er at de bruger en komprimeringsalgoritme til at reducere filstørrelserne på websideindholdet, så du får mindre downloadpakker. Et par programmer, som du måske overvejer at se på, er Proxycom, Propel og InternetSpeedKit. Fra 2010 koster disse programmer fra gratis til $10 pr. Måned.

2.

Hent internet Speed ​​Kit. Den største fordel ved dette program er, at det er helt gratis. Alt du skal gøre er at downloade og installere det. Du skal se sider download så meget som otte gange hurtigere. Den eneste ulempe er, at den afhænger strengt på softwarens kompressionsteknologi, mens de andre programmer kombinerer brugen af ​​en proxyserver med kompressionssoftwaren, hvilket gør deres downloadhastigheder betydeligt hurtigere.

3.

Få propel. Deres hastighed er så meget som 25 gange hurtigere, hvilket er tæt på DSL-hastigheder på et opkaldsnetværk. Alt du skal gøre er at downloade programmet og installere det på din computer, og du vil se en stigning i surfinghastigheden. Fra 2010 koster denne service $4,95 pr. Måned, men det leveres med en gratis prøveperiode. Denne software vil også øge hastigheden på andre typer internetforbindelser, herunder satellit, trådløs mobil og endda med bredbåndstjenester.

4.

Få ProxyConn. Denne service vil også give dig nær bredbåndshastigheder, mens du bruger en opkaldsforbindelse. Ud over at fremskynde din internetforbindelse giver det dig også ekstra ydelser som en e-mail-accelerator, popup-blokering, anti spyware, forældrekontrol og en annonceblokerer. Så hvis du leder efter en hel pakke værktøjer, kan dette være pakken for dig. Fra 2010 koster servicen $10 pr. Måned, men leveres med en syv-dages gratis prøveperiode.

Der er ikke noget mere irriterende end at bruge en opkaldsforbindelse til internettet, der er langsom. Selvom Wi-Fi og bredbånd begge er vidt tilgængelige i dag, hvis du stadig bruger dial-up, er der softwareprogrammer, der vil fremskynde din forbindelse ved at omfordele Pakker med oplysninger, der sendes over telefonlinjen.