Sådan opsættes DSL på en ny computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk for computeren.

2.

Slut Ethernet-kablet til Ethernet-porten bag på DSL-modemet. Hvis du bruger en router, skal du tilslutte den til en af ​​de ledige Ethernet-porte på bagsiden af ​​routeren.

3.

Slut den anden ende af Ethernet-kablet til Ethernet port på din computer.

4.

Tænd computeren og lad operativsystemet indlæses.

5.

Test din forbindelse ved at åbne en webbrowser og navigere til www.ehow.com. Hvis siden læses korrekt, er din DSL-forbindelse klar til brug. Hvis den ikke indlæses, skal du åbne startmenuen, klikke på 'Kontrolpanel' og åbne 'Netværks- og delingscenter'. Windows XP-brugere skal derefter klikke på 'Opret en forbindelse eller et netværk' efterfulgt af 'Opret forbindelse til internettet' for at aktivere forbindelsen. Windows Vista og Windows 7-brugere kan aktivere forbindelsen ved blot at klikke på 'Opret forbindelse til et netværk' fra netværks- og delingscenter.

Tips og advarsler

  • Nogle computerproducenter som HP og Dell vil inkludere forudinstalleret netværkssoftware på deres computere for at hjælpe dig med at etablere din netværksforbindelse. Se den dokumentation, der fulgte med computeren, til specifikke installationsanvisninger.
  • Efter at have købt en ny computer, vil du gerne konfigurere den for at få adgang til internettet ved hjælp af din DSL-forbindelse. Før du installerer computeren, skal du sikre dig, at dit DSL-modem er installeret korrekt ved at henvise til installationsdokumentationen, der følger med modemet. Når modemet er installeret, er du kun et par klik væk fra at surfe på internettet på din nye computer ved hjælp af din DSL-forbindelse.