Hvordan kan jeg udvide rækkevidden af ​​et trådløst LAN-kort?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opgrader dit LAN-kort og din trådløse router til 802.11n, som er den version af trådløs internetteknologi, der giver dig bedre rækkevidde for dit internetadgangspunkt. Før 802.11n var der standard 802.11. Du kan tjekke dit kort og din trådløse routers boks eller i bunden af ​​hardwareen for at kontrollere hvilken version af teknologi du bruger.

2.

Flyt din router væk fra vægge og andre metalgenstande. Metal og vægge kan spise signalet, at din router udsendes. Gulve kan også være meget dårlige for det trådløse signal. Prøv at placere din router øverst på en bogreol eller på et kappe i dit hjem.

3.

Opgrader antennen på din router. De fleste routere leveres med standard antenner. Hvis din router er tæt på en ydervæg, kan du sende dit trådløse signal helt ud af dit hjem.

4.

Opgrader dit LAN-korts antenne. Hvis du har et standard LAN-kort, og du ikke får den ydeevne, du vil have ud af kortet, kan du øge dit signal ved at opgradere antennen med noget lidt større.

5.

Opgrader firmwaren på dit kort og din router.Du kan gøre dette via dit kort eller din router s sælger. Mange leverandører indeholder vejledninger på supportwebsider eller websites.

Tips og advarsler

  • Altid arbejde med et enkelt mærke af udstyr for at sikre, at dine kort og routere fungerer bedst sammen.
  • At øge rækkevidden af ​​dit trådløse lokalnetværk (LAN) -kort er noget, som millioner af mennesker gerne vil gøre. Måske kan du ikke få adgang til internettet fra et værelse i dit hjem eller måske kan du ikke få adgang til internettet på dit LAN-kort. Selv om der er et par trin, kan du tage for at øge det trådløse korts rækkevidde. Pas på at også løse problemer med din router, hvilket faktisk er, hvor problemet kan ligge. Routere er gateways til internettet, og du bør behandle dem som lige så vigtigt som dit LAN-kort.