Internet koordinerende tips

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Internettet er et stort netværk af oplysninger med næsten ingen form for organisation. Koordinering af dine surfevaner er nøglen til at få mest muligt ud af din tid online. Invester i bogmærker, faner og en god browser, der gør dit liv lettere når det gælder søgning. Ikke alene vil du spare tid, men du vil også grave op de mest relevante oplysninger med en lille koordinering.

Invester i en god browser

Invester i at finde en god browser, der fungerer for dig og dine surfevaner Hvis du bare vil tjekke din e-mail hele dagen og logge af, er Internet Explorer perfekt med sit simple design. Hvis du kan lide add-ons og surfe i længere tid, så tjek den evolverende Firefox. har brug for en browser til at holde hånden under hele surfing og tilbyde nyttige tips, har Opera gode supportfunktioner.

Brug bogmærkerfunktioner

Brug bogmærkerfunktionen i din browser. Bogmærker sider, som du regelmæssigt vil komme til at hvor lang tid du skal bruge online for at kontrollere e-mails og opdateringer. Det er også en fantastisk måde at gemme sider, du vil rutinemæssigt tjekke på, mens du surfer på nettet.

Find tilføjelser til effektivitet

Kig efter tilføjelser til din specifikke browser. Firefox tilbyder f.eks. Flere tilføjelsesprogrammer, der kan holde dig organiseret under surfing: farvede faner, Gmail-tjekker, browservinduespalt. Dette forhindrer dig i at miste sporet af, hvad du surfer.

Prøv iGoogle

Konfigurer en iGoogle-side. Google giver dig mulighed for at tilpasse deres websted som din startside under din Gmail-konto. Tilføj widgets, der holder dig opdateret på alle de opdateringer, der kommer ind i din e-mail- og sociale netværksprofil. Som din startside kan du hurtigt se på alt, der foregår uden at skulle besøge separate websteder.