Sådan Reset Password til Netgear WGR614-V6

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tryk på knappen 'Default Reset' på bagsiden af ​​Netgear WGR614-V6. Knappen er placeret på bagsiden af ​​enheden, til venstre for den eksterne antenne. Du kan muligvis bruge en knap eller en blyant til at få adgang til knappen.

2.

Fortsæt med at holde knappen inde, indtil du ser 'Power' indikatoren på forsiden af enheden slukke og tænde igen. Dette tager cirka ti sekunder.

3.

Slip knappen. Netgear WGR614-V6 slukker og tænder igen. Tillad flere sekunder for denne proces at fuldføre.

4.

Log ind på routeren ved hjælp af standardadgangskoden ved at åbne en webbrowser og navigere til adressen '192.168.1.1.' Indtast adgangskoden 'adgangskode' for at logge ind.

Tips og advarsler

  • Nulstilling af adgangskoden til Netgear WGR614-V6 nulstiller også andre brugerdefinerede indstillinger gemt i routeren. Når du har nulstillet adgangskoden, skal du indstille router igen fra bunden.
  • Netgear WGR614-V6 er en trådløs router med en række funktioner, der er beregnet til sikkerhed og brugervenlighed, herunder omfattende firewall beskyttelse og en dobbelt antenne for øget signalstyrke. Hvis du har købt en Netgear WGR614-V6 eller har en, der blev oprettet af en anden, kan du støde på en situation, hvor du skal logge ind på routeren, og det kan ikke fordi adgangskoden er konfigureret af en anden. Nulstil adgangskoden til Netgear WGR614-V6, hvis du ikke kan logge ind på den.