Sådan ændres adgangskoden på en D-Link Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Skriv '192.168.0.1' i din browsers URL-felt, og tryk på Enter for at indlæse D-Link-routerens menuskærm. Klik på rullemenuen og vælg 'Admin'.

2.

Skriv D-Link's nuværende kodeord i tekstfeltet mærket 'Password.' Lad feltet være tomt hvis du endnu ikke har angivet adgangskoden.

3.

Klik på 'Log ind'. Naviger til fanen 'Værktøjer' øverst på skærmen og klik derefter på 'Admin' knappen i venstre ende af vinduet.

4.

Rul ned til ' Admin Password 'overskrift. Skriv den nye adgangskode, du vil bruge i feltet 'Password', og skriv det igen i feltet 'Bekræft adgangskode'.

5.

Klik på 'Gem indstillinger' knappen for at gemme D-Link routerens nye adgangskode. Luk webbrowseren for at afslutte routerens menuskærm.

Tips og advarsler

  • Din D-Link-router har både en 'admin' -tilstand og en 'bruger' -tilstand. Bruger-tilstanden tillader ikke, at næsten lige så mange indstillinger ændres. Brugeradgangskoden kan også ændres ved at vælge 'Værktøjer' og derefter 'Admin'. Indtast det kodeord, du vil bruge til 'bruger' -kontoen i Tekstfelterne under overskriften 'Brugeradgangskode'.
  • Bemærk den nye adgangskode, før ændringerne gemmes. Hvis du glemmer administratorpassordet, skal du kontakte D-Links kundesupport for at få hjælp til for at få adgang til routerens menu.
  • Din D-Link-router er forudindlæst med en række standard trådløse og sikkerhedsindstillinger. Selvom standardindstillingerne giver dig mulighed for at oprette et arbejdsnetværk, kan du ændre nogle af sikkerheds- eller firewallindstillingerne for at forbedre netværks ydeevne. For at forhindre, at nogen inden for dit netværk har adgang til D-Link-routerens menu skærm skal du oprette en ny adgangskode, som vil være svært for andre at gætte.