Sådan finder du modelnummeret på en IBM-server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få adgang til nederste venstre hjørne af chassiset på en hvilken som helst BladeCenter-server for at finde etiketten, der indeholder modelnummeret på din server. BladeCenters har også en modelmærke anbragt direkte på serveren selv på bagsiden og også under Lightpath-diagnostikpanelet på forsiden.

2.

Se på frontpanelet af enhver IBM Lenovo xSeries-server for at finde modelnummeret, der er trykt på etiketten. xSeries-servere har også en identisk etiket på bagsiden.

3.

Find modelnummeret, der er trykt på en etiket på enhver IntelliStation på højre frontpanel. Disse computere bruges ofte som server-systemer, der er forbundet i stort antal, men meget mindre almindelige end xSeries eller BladeCenter. Alle andre IBM Lenovo-servermodellnumre, herunder også pc'er og bærbare computere, findes på IBM Lenovo-modelnummerresourcesiden (se Referencer).

IBM og Lenovo servere er blandt de mest populære i verden. Disse servere er velkendte for deres næsten universelle kompatibilitet og nem forbindelse. Fejlfinding IBM-servere kræver specialiserede kurser, træning og certificeringer. Når du får den hjælp, du har brug for ved hjælp af teknisk assistance, bestilling af reservedele eller andre tjenester, er IBMs standardnummer nødvendig for at oprette den rigtige ordre til dit system.