Sådan konfigureres en Belkin

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk for computeren. Aldrig håndtere elektroniske komponenter med en direkte strømkilde.

2.

Tilslut Belkin-routeren til din computer. Tilslut den ene ende af et Ethernet-kabel til bagsiden af ​​dit tårnhus, og den anden ende til routers LAN-port. Ethernet-kablet slutter i en lille plastiksamling med et klip, tryk klemmen indad og forsigtigt tving kablet ind dens port. Sluk for modemet og tag stikket ud af stikkontakten. Tænd computeren og Belkin-routeren.

3.

Indsaml dine internetudbyderoplysninger, som du vil skal du konfigurere Belkin router. Naviger til 'Netværksforbindelser' og højreklik på 'Local Area Connection.' Vælg 'Properties' fra indstillingerne. I dialogboksen 'Local Area Connection Properties' skal du fremhæve 'Internet Protocol TCP / IP 'ved at klikke på indstillingen. Vælg' Egenskaber '.

4.

Kopier tallene ud for' IP-adresse ',' Undernetmaske 'og' Standard gateway '. Kopier den foretrukne DNS og alternativ DNS fra de relevante tekstbokse. Luk dialogboksen.

5.

Gå til routers webbaserede installationsside. Åbn en webbrowser som Internet Explorer eller Firefox, og skriv '192.168.2.1' på adresselinjen, det vil sige, hvor du normalt skriver ind 'www.google.com'. Nummeret 192.168.2.1 er standard IP-adressen i de fleste Belkin-routere.

6.

Log ind på routerens installationsside. Klik på 'Send' på siden, der åbnes på din webbrowser. Der er et ledigt felt til at indtaste et kodeord, men da routeren ikke har en tilknyttet kodeord endnu, behøver du ikke skrive noget.

7.

Klik på ' Initial Setup 'og vælg' Static IP Address. ' Indtast i IP-adressen, undernet og gatewaynumre i de relevante tekstfelter i den næste skærm. Hvis du ikke er sikker på din IP, subnet og gateway, skal du ringe til din internetudbyder (ISP) teknisk support for at få oplysninger.

8.

Indtast DNS-adresserne. Indtast begge DNS-adresserne, klik på 'Enter' og derefter 'Status'. Kolonnen 'Internet' til venstre for skærmen skal sige 'Connected'. Hvis du ikke er sikker på DNS-numrene, skal du ringe til teknisk support for at få flere oplysninger.

9.

Konfigurer trådløs forbindelse. Klik på fanen 'Trådløs' på hovedindstillingssiden for at redigere trådløse indstillinger. Indtast SSID'en og vælg en trådløs kanal. SSID er navnet på dit netværk, og alle trådløse aktiverede enheder, der får adgang til netværket, gør det ved at identificere SSID'en. Indstil den trådløse kanal til 6, hvilket er det mest anbefalede. Andre trådløse kanaler omfatter 1 og 11.

10.

Aktiver routerens sikkerhedsfunktioner. Klik på 'Sikkerhed' under fanen 'Trådløs' for at angive sikkerhedsindstillinger. Vælg enten 'WEP' eller 'WPA'.

Tips og advarsler

  • En Belkin-router kan også konfigureres ved brug af den cd, der fulgte med dit produkt. Følg instruktionerne på skærmen for at konfigurere routeren.
  • Indsæt ikke forkerte tal, når du bruger den webbaserede opsætningsindstilling. Dette kan medføre, at routeren ikke fungerer korrekt.
  • Du kan konfigurere din trådløse Belkin-router til at fungere med din internetforbindelse ved hjælp af routerens webbaserede opsætningsfunktion. Når routeren er konfigureret korrekt, kan routeren kommunikere med modemet og aktivere alle enheder i netværket til at dele filer og adgang til internettet.