Sådan konfigureres serverudvidelser 2002 IIS 6.0

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Kontrolpanel.' Dobbeltklik på 'Tilføj eller fjern programmer' i Kontrolpanel. Dette åbner et vindue, der viser alle de programmer, der er installeret på din maskine.

2.

Klik på knappen, der hedder 'Windows Components Wizard.' En guide åbnes, hvor du tilføjer og konfigurerer serverudvidelserne.

3.

Vælg 'Application Server' og klik derefter på den tilstødende 'Detaljer' -knap. Klik på 'Internet Information Services' i listen over komponenter, der vises, og klik på knappen 'Detaljer' ved siden af ​​dette ikon.

4.

Marker afkrydsningsfeltet 'FrontPage 2002 Server Extensions 'og klik på' OK 'knappen. Klik på 'OK' igen i hovedkomponenterne. Guiden tilføjer serverudvidelserne til din IIS-server. Du kan nu offentliggøre hjemmesider ved hjælp af forsiden af ​​forsiden.

Serverudvidelser giver dig mulighed for at offentliggøre websites ved hjælp af de værktøjer, der findes på Frontpage. Microsoft Internet Information Services (IIS) er værtsleverandøren, der arbejder med serverudvidelser for at gøre et nemt udgivelsesværktøj til nye website-skabere. Serverudvidelser er tilgængelige på ethvert Windows-operativsystem med IIS installeret. For at tilføje udvidelserne til din IIS-server installerer du filerne fra afsnittet 'Tilføj eller fjern programmer' i Kontrolpanel.