Sådan netværk med venner

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilmeld dig et netværkswebsted (som Facebook, Twitter, Buzz, MySpace, Friendster osv.). Log ind med et brugernavn og kodeord og opret din profil ved at tilføje personlige og kontaktoplysninger. Søg efter venner, der bruger søgefeltet på siden. Du kan søge med deres navne eller e-mail-adresser. Tilføj dem, og dyrk dit netværk ved at tilføje flere venner.

2.

Deltag i et onlineforum. Der er utallige fora på internettet til mennesker med forskellige interesser. Lad os sige, at du er glad i havearbejde eller madlavning, og du vil gøre venner med folk, der deler dine lidenskaber. I så fald kan du deltage i et forum, der henvender dig til dine interesser. Ved at tilmelde dig og deltage i disse fora, Du kan gøre venner med medmennesker og dermed vokse dit netværk.

3.

Start blogging. Du kan oprette en blog om ethvert varmt emne eller en aktuelle begivenhed, og du vil øjeblikkeligt opbygge et netværk af venner, der besøger og kommenterer din blog. På denne måde vil du være i stand til at fange opmærksomt folkes opmærksomhed med dine interesser, der svarer til dine blogindlæg, og du vil kunne interagere med dem.

4.

Brug gruppens websted som Google-grupper, Yahoo-grupper eller Windows Live Groups. Med disse websteder kan du oprette grupper af dine venner og dele indlæg, fotoalbum, filer og så på. Disse websteder ligner hjemmesider for sociale netværk, men tilbyder flere funktioner.

Ikke særlig længe siden var netværk med familie og venner begrænset til telefonopkald og breve. I dag, takket være informationsteknologi, er dine lokale og langdistance venner bare et klik væk. At holde kontakten med dine venner er meget enkel, takket være tilgængeligheden af ​​tekstbeskeder, e-mails og populære sociale netværkswebsteder på internettet. Hvis du har en mobiltelefon, der understøtter trådløst internet (f.eks. IPhone, BlackBerry osv.), Behøver du ikke en computer til dette formål, da din telefon har alle de nødvendige funktioner.