Sådan opsættes min Dell-bærbar computer med Airport Extreme u0026 2 Macs

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for, at dit trådløse netværk fungerer korrekt ved at få adgang til internettet på en af ​​Mac'erne på netværket. Klik på det pizzaformede ikon øverst til højre på Mac'ens skærm og vælg det relevante trådløse netværk. Indtast adgangskoden til det trådløse netværk, når du bliver bedt om det. Kontroller den anden Mac for at bekræfte sin online status ved at gentage processen beskrevet ovenfor.

2. Bekræft, at din Dell laptop har trådløse funktioner ved at vælge 'Denne computer' fra skrivebordet eller Start menuen og højreklik på den. Vælg 'Egenskaber' og vælg ' Hardware '-fanen og derefter' Enhedshåndtering. 'Din bærbare computers trådløse kort vil blive vist på listen' Netværksadaptere '.

3.

Klik på menuen Start, vælg 'Kontrolpaneler' og 'Netværksforbindelser.' Højreklik på 'Trådløse netværkstilslutninger' og vælg 'Se ledige trådløse netværk.' Vælg det trådløse netværk, du fandt i trin 1, og klik på 'Connect'. Indtast dit trådløse netværkets adgangskode, hvilket er det samme som du brugte i trin 1 for at forbinde dine Mac'er til netværket.

4.

Start en webside for at bekræfte, at du har succesfuldt tilsluttet trådløst. Surf gennem flere websteder for at bekræfte, at du ser live websider og ikke tidligere besøgte websites, der er gemt i din Dell laptop cache.

5.

Fejlfinding af din trådløse forbindelse ved at kontrollere, at du er tilsluttet det korrekte netværk og ikke et andet trådløst netværk, der ligger inden for rækkevidde. Hvis det trådløse netværk ikke virker på alle computere, skal du slukke for modemet (kabel eller DSL) og AirPort-enheden og vente 30 sekunder. Tænd for modemet, vent 45 sekunder, og tænd derefter for AirPort Extreme.

Tips og advarsler

  • AirPort kræver to separate adgangskoder - en administratoradgangskode, der bruges til at konfigurere den og et trådløst netværkskodeord, som er påkrævet for dig forbinde det.
  • At glemme dit netværksadgangskode kræver, at du skal nulstille din AirPort Extreme.
  • Dagene med at kæmpe for at forbinde Macs og Windows-pc'er til samme netværk er historie, da stort set alle trådløse router, der sælges i dag, er cross-platform. Selv om AirPort Extreme er et Apple-produkt, er det næsten lige så nemt at konfigurere en pc til at oprette forbindelse til en AirPort Extreme, så den tilslutter en Mac. Den eneste ulempe ved at konfigurere en AirPort med en Windows-maskine er, at du skal installere Windows-versionen af ​​AirPort Utility-softwaren, hvilket er tilgængeligt på mediet, der følger med AirPort-enheden eller kan downloades fra Apples websted.