Sådan tilsluttes et kabelmodem til et skrivebord og en trådløs router i Comcast

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut kabelmodemet til den trådløse router ved hjælp af et Ethernet-kabel. Trådløse routere er billige og kan købes online eller hos enhver elektronik butik. Fra og med 2010 kan en trådløs router koste så lidt som $20. Comcast giver dig kabelmodemet og forbinder det til internettet for dig, så du behøver ikke bekymre dig om det. Trådløse routere har flere Ethernet-porte, tilslut Ethernet-kablet til porten, der står alene. Denne port er som regel farvekodede forskelligt fra alle de andre porte. For eksempel på en Netgear Rangemax trådløs router er Ethernet-porten til modemet gul, mens de andre er orange.

2.

Tilslut din stationære computer til routeren ved hjælp af et Ethernet-kabel. Slut den ene ende af Ethernet-kablet til computerens Ethernet-port og den anden ende til en af ​​Ethernet-portene på routeren. Igen er portene farvekodet, så hvis du har sat modemet i den gule port, skal du slutte computeren til den orange port, hvis du har et Netgear Rangemax.

p> Indsæt routers software-disk i computeren, og følg netværksopsætningsguiden, der følger med den. Hver router er lidt anderledes på samme måde som netværket er oprettet. Men det grundlæggende omfatter navngivelse af det netværk, du opbygger og tilføjer et kodeord, hvis du vil kodeordbeskytte din forbindelse. Det anbefales, at du passwordbeskytter forbindelsen af ​​to grunde: at holde folk fra at bruge din forbindelse uden din tilladelse og beskytte oplysningerne i dine computere.

Comcast er en kabeludbyder, som også leverer bredbåndsinternetadgang. Tilslutning af dit Comcast-kabelmodem til både en stationær og en trådløs router bygger et lokalnetværk (LAN), der gør det muligt for flere computere at oprette forbindelse til internettet trådløst inden for 30 meter fra den trådløse router. Denne opsætning er ideel til personer, der har mere end én computer tilslutning til internettet i et hjem.