Sådan Port Forward Med en Westell 6100 Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Start-menuen og vælg 'Kør' eller 'Start søgning' afhængigt af din version af Windows.

2.

Skriv 'cmd' i feltet og tryk på 'Enter'.

3.

Skriv 'ipconfig' og tryk 'Enter'. Noter din IP-adresse.

4.

Start din webbrowser og peg den på 'http://192.168.1.1.' Indtast brugernavnet 'admin' og adgangskoden 'password', når du bliver bedt om det, og tryk på 'Enter'.

5.

Klik på knappen 'Konfiguration' øverst på siden og vælg 'Definer Custom Service' nederst på siden. Indtast et navn som 'Port Forward' for denne nye tjeneste.

6.

Vælg 'Port Forwarding Ranges of Ports' og klik på 'Next'. Indtast det udvalg af porte, du gerne vil videresende i de relevante felter. Hvis du videresender kun en port, skal du indtaste det samme portnummer to gange. Vælg den relevante protokol, TCP eller UDP.

7.

Klik på knappen 'Næste' og klik derefter på 'Luk'. Vælg din tilpassede service fra rullemenuen og klik på 'Aktivér'.

Westell 6100 er en DSL / router kombination, der anvendes af flere større bredbåndsinternetudbydere. Den har en indbygget brugergrænseflade, der giver dig mulighed for at styre funktioner som servicekvalitet (QoS) og port videresendelse fra din webbrowser. Videresending af porte med Westell 6100 er simpelthen et spørgsmål om at få adgang til sine administratorfunktioner og ændre nogle få indstillinger. Det bør ikke tage dig mere end fem minutter.