Sådan bruges Mininova Torrent

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din webbrowser.

2.

Gå til Mininovas hjemmeside (se Referencer) og søg efter en torrentfil til Du kan bruge knappen 'Gennemse kategorier' til at søge efter torrentfiler efter kategori eller 'Søg' baren for at søge efter en torrent med søgeord eller navn.

3.

Klik på den blå 'Download denne Torrent!' Fil for at downloade torrent filen til din computer.

4.

Download og installer en torrent-klient som uTorrent, Vuze eller BitComet. programmer er tilgængelige gratis og giver dig mulighed for at downloade filen fra den oprindelige brugerens computer.

5.

Højreklik på torrentfilen. Klik på 'Åbn med'. Klik på navnet på din torrent-klient for at åbne torrentfilen inden for det pågældende program. Torrent-filen fortæller automatisk din computer, hvordan du downloader den oprindelige fil på din harddisk.

Mininova er et websted designet til at give brugerne mulighed for at dele filer kaldet 'torrent' filer. Hver lille fil (en torrent er mindre end en megabyte) refererer tilbage til en hel fil på en brugers computer. Den person, der downloadede torrenten, kan derefter bruge et program kaldet en klient for at downloade den hele fil fra den oprindelige bruger s computer. Selv om Mininova plejede at have sin billetandel af ophavsretligt beskyttet materiale, er alle torrenterne på Mininova nu helt lovlige.