Sådan får du meget langsom hastighed trådløst i et hotel hurtigere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Ryd cachen i din webbrowser. Start Internet Explorer. Klik på 'Tools' og vælg 'Internet Options.' Klik på fanen 'Generelt'. Tryk på knappen 'Slet' under 'Browsing History'. Markér afkrydsningsfelterne ud for 'Midlertidige internetfiler' og 'Cookies'. Klik på knappen 'Slet' nederst.

2.

Øg mængden af ​​diskplads, som computeren bruger til at surfe på internettet. Klik på knappen 'Indstillinger' under 'Browsingshistorik' fra trin 1. Skub linjen helt til højre for at øge mængden af ​​diskplads til webbrowsing. Klik på 'Anvend'.

3.

Undgå multitasking. Luk ubrugte vinduer og programmer på din computer. Visse programmer kan, selvom de ikke er i brug, forbruge internetbåndbredde til at opdatere nye filer eller udføre programspecifikke opgaver, der kræver en internetforbindelse. Multitasking kan også bruge mere RAM, hvilket kan bremse din internetforbindelse.

4.

Skift til en anden internetbrowser, som f.eks. Mozilla Firefox eller Google Chrome. (Se ressourcer.) Begge disse er hurtigere end Internet Explorer med hensyn til browsing og downloadhastighed.

5.

Genstart din computer og genopkobles til hotellets trådløse forbindelse. Nogle gange kan en simpel genstart øge browsinghastigheden.

Trådløse internetforbindelser på hoteller er nogle gange meget langsomme på grund af tunge forbrug. Du kan bemærke, at websiderne tager længere tid end normalt at indlæse. Da du er temmelig meget til hotellets IT-administrator for modem- og routerindstillingerne, er der kun så meget, du kan gøre fra din computer for at forbedre og optimere forbindelseshastigheden. Stadig kan du prøve nogle få teknikker til at give det et lille boost.