Sådan fremskynder du en NetZero-opkaldsforbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opgrader dit modem, der overholder V.92 standarder. Ring til modemproducenten, hvis dit eksisterende modem følger sådanne standarder. Hvis det ikke er tilfældet, skal du overveje at købe et nyt internt / eksternt modem fra enhver elektronikforretning.

2.

Brug en kortere telefonlinje til at forbinde modemet til hovedvæggen. Kortere telefonlinjer sender data med en højere hastighed end længere. Overvej også at købe en ny telefonlinje, hvis din eksisterende telefonlinje er mere end 6 år gammel.

Clear din webbrowser er offline indhold. Start Internet Explorer og vælg 'Internet Options'. Klik på fanen 'Generelt' og klik på knappen 'Slet' under underrubrikken 'Gennemse historie'. Anbring et afkrydsningsfelt ved siden af ​​'Midlertidige internetfiler' og 'Cookies' og tryk på 'Slet' -knappen.

4.

Forøg diskhukommelsen til din browsing. Tryk på knappen 'Indstillinger' under 'Browsing History' fra trin 3. Træk skyderen til højre for at øge mængden af ​​diskhukommelse, som din computer bruger til at surfe på internettet. Klik på 'Anvend'.

5.

Brug en hurtigere browser som Google Chrome eller Mozilla Firefox. Disse browsere er typisk hurtigere end Internet Explorer. Se Ressourcer for download links.

6.

Luk vinduer og programmer, du ikke bruger. Ubrugte programmer kan optage en vis båndbredde af din forbindelse til opdateringer.

NetZero er en amerikansk internetudbyder. Det giver opkaldsforbindelse til flere byer og små byer i hele landet. Opkaldsforbindelse bruger din telefonlinje til at oprette forbindelse til internettet. Det er langsommere end bredbåndstjeneste, men det kan være meget nyttigt på steder, hvor du ikke finder rimelige alternativer. Du kan bruge nogle få teknikker til at fremskynde din NetZero-forbindelse, hvis du tror, ​​at det bliver for langsomt.