Sådan fremskynder sikrede opkaldsforbindelser

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug et modem, der overholder V.92-standarderne. Kontakt din modemproducent for at kontrollere, om dit eksisterende modem følger sådanne standarder. Hvis det ikke er tilfældet, skal du overveje at købe en ny fra enhver elektronikbutik. Næsten alle nye modemmer (internt såvel som eksternt) er i overensstemmelse med de nyeste standarder.

Clear din internet browser cache. Start Internet Explorer og klik på 'Tools' i topmenuen. Vælg 'Internet Options.' Find knappen 'Slet' under 'Browsing History', når du klikker på fanen 'Generelt'. Markér afkrydsningsfelterne næste til 'Midlertidige internetfiler' og 'Cookies'. Klik på knappen 'Slet' nederst.

3.

Brug et kortere kabel til at forbinde modemet til den aktuelle telefon line. Kortere telefonkabler kan sende data hurtigere end de længere.

4.

Minimer multi-tasking. Luk programmer eller vinduer, du ikke bruger, mens du surfer. , selvom det ikke bruges, forbruge din internetforbindelse til opdateringer og sænke en allerede langsom opkaldsforbindelse.

5.

Forøg mængden af ​​diskplads, der bruges af din computer at surfe på internettet. Klik på 'Værktøjer' og vælg 'Int ernet Options. 'Klik på fanen' General 'og vælg' Settings 'under' Browsing History. 'Skub linjen helt til højre for at øge mængden af ​​diskplads til wbrowsing. Klik på 'Anvend'.

6.

Tag stikket ud af hovedlinjen. Selvom det ikke er brugt, kan dine landlinjetelefoner forbruge båndbredde, der kan bremse din sikrede opkaldsforbindelse.

7.

Overvej at skifte til en hurtigere browser som Mozilla Firefox eller Google Chrome. Se Ressourcer for download links.

En opkaldsforbindelse bruger din telefonlinje til at oprette forbindelse til internettet. Opkaldsforbindelse er langsommere end et bredbånds- eller en DSL-forbindelse. Du kan finde opkaldsfunktioner nyttige på steder, hvor der ikke er nogen overkommelig bredbåndsforbindelse, hvis overhovedet. Der er ikke en enkelt måde eller en enhed, der kan hjælpe med at øge din sikrede opkaldsforbindelse. Du kan dog følge nogle få enkle trin for at forbedre opkaldshastigheden.