Sådan gør du downloadhastigheden meget hurtig

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download et download accelerator program. Disse programmer øger din downloadhastighed betydeligt. 'Free Download Manager', 'Internet Download Manager' og 'Download Accelerator' tilbyder gratis downloads (se Resources).

Overvej at bruge en kablet forbindelse. Trådløse forbindelser står over for forskellige frekvenshindringer, der kan bremse din downloadhastighed. Hvis du allerede bruger en kablet forbindelse, overvej at få et kortere kabel. Kortere kabler sender data hurtigere end længere.

3.

Forøg modemets hastighed. Klik på 'Start' og vælg 'Kontrolpanel.' Klik på 'Modem og telefonindstillinger.' Klik på fanen 'Modems' på den øverste linje og enkeltklik på modemet, der er tilsluttet computeren. Hit 'Egenskaber' og klik på 'Modem.' Find drop-down menuen 'Port Speed'. Klik på det og vælg den maksimale hastighed.

4.

Download en fil ad gangen. Hvis du overfører flere filer samtidigt, vil det sænke din overordnede downloadhastighed.

5.

Overvej at downloade ad gangen, f.eks. Sen aften eller tidligt om morgenen, hvornår er færre brugere. Downloadhastigheden er stærkt afhængig af antallet af brugere, der downloader den samme fil. Hvis det er muligt, download på forskellige tidspunkter af dagen for at bestemme, hvilken tid der er den bedste tid til at downloade en bestemt fil.

6.

Luk ubrugte programmer. Selv når det er ubrugt, forbinder visse programmer til internettet for at downloade opdateringer i baggrunden. Dette sænker din samlede downloadhastighed.

Downloadhastigheden bestemmer, hvor hurtigt du kan downloade en fil fra internettet til din computer. Din downloadhastighed er direkte afhængig af din internetforbindelse. Hvis du bruger en opkaldsforbindelse, vil din downloadhastighed være langsommere end bredbånds- og DSL-forbindelser. Uanset hvordan du kan øge din downloadhastighed ved at følge nogle få enkle teknikker.