Sådan sender du faxer online til en Mac

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Besøg en internetfax service hjemmeside. Nogle populære er Pamfax, Popfax og Myfax.

2.

Vælg en af ​​tjenesterne; hver har forskellige funktioner. For eksempel giver Popfax dig mulighed for at sende faxer via e-mail eller via din browser, mens Pamfax kræver, at du downloader et program på din computer. Sørg for at vælge den bedste service for dig eller din virksomhed.

3.

Syng for en tjeneste. Indtast dit kreditkort og vælg den abonnementsmodel, der passer bedst til dig. For eksempel giver Myfax dig mulighed for at købe den pakke, der passer bedst til dit faxvolumen. Det vil endda give dig en rabat, hvis du køber tjenesten i et helt år som i stedet for måned.

Når du er konfigureret med din tjeneste, modtager du en faxnummer og skal være klar til at gå. Faxer kan sendes til dette nummer, og du vil kunne se dem fra din Mac-computer.

Tips og advarsler

  • For at kontrollere, sikker på at din fax var vellykket, søg efter faxrapporten for at se om den gik igennem.
  • Der er masser af internet-tjenester, der giver dig mulighed for at sende et dokument direkte fra en faxmaskine til din Macintosh-computer. Disse tjenester kan give dig mulighed for at få et lokalt faxnummer, som du kan sende en modtaget fax fra din computer. Abonnementsomkostninger spænder til omkring $15 om måneden, og du kan hente dine faxer fra hvor som helst i verden, så længe du har en internetforbindelse.