Sådan udskrives online citater

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Højreklik i en mappe eller på computerens skrivebord, vælg 'Ny' og derefter 'Tekstdokument.' Dette vil oprette en fil mærket 'Nyt tekstdokument' på din computer. Dobbeltklik på det for at åbne dette tomme tekstdokument på skærmen.

2.

Fremhæv det første online tilbud, du vil udskrive og højreklikke på det. Klik på 'Kopier'.

3.

Højreklik i dit tekstdokument og klik på 'Indsæt'. Dette vil kun indsætte det fremhævede citat fra webstedet i tekstdokumentet.

4.

Gentag trin 2 og 3 for hvert ekstra online tilbud, du gerne vil udskrive. Sørg for at de alle er i tekstdokumentet og struktureret efter eget valg.

5.

Klik på 'Fil' og 'Udskriv' for at udskrive dit tekstdokument på din printer.

Tips og advarsler

  • Du kan også åbne en fil i din tekstbehandler og kopiere citaterne til den og derefter udskrive den fil, hvis du foretrækker at bruge en specifikt program.
  • Hvis du finder et tankevækkende, inspirerende eller relevant citat på en hjemmeside, kan det være en god ide at udskrive det. Men hvis dit citat er indeholdt i en meget større webside, kan det være spild af papir at udskrive hele siden. I stedet kan du samle dine online citater i et tekstdokument og udskrive dem sammen på et stykke papir, der kun indeholder de relevante oplysninger, du ønsker.