Sådan ændres standardadgangskodeindstillingerne på Windows 2003 Server Standard

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Kontrolpanel.' Dobbeltklik på 'Administrative værktøjer'. I dette vindue skal du dobbeltklikke på genvejen, der er mærket 'Standard Domain Security Policy.'

2.

Klik på dit domæneservernavn på venstre side af vinduet. Under servernavnet klikker du på 'Sikkerhedsindstillinger', og klik derefter på 'Kontopolitik' og 'Kodeordspolitik.'

3.

Højreklik på indstillingen mærket 'Minimum Password Length' og vælg 'Egenskaber'. Indtast et nyt kodeord for længde på dine brugere. Indtast '0', hvis du vil indstille en begrænsning af adgangskode længde. Klik på 'OK' for at gemme disse indstillinger.

4.

Højreklik på ikonet 'Kodeord må opfylde kompleksitetskrav' i Global Editor og vælg 'Egenskaber'. Vælg 'Disabled' i dialogboksen. Klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger.

5.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Kør'. Indtast 'cmd' i tekstboksen og tryk på 'OK'. Indtast 'gpupdate / force' i kommandoprompten. Denne kommando opdaterer de nye politikker og håndhæver dem straks for dine netværksbrugere.

Microsoft Windows 2003 er vært for serverprocesser for små til store domæner. Softwaren har en gruppepolitisk indstilling, der styrker adgangskode sikkerhed ved at kræve, at brugerne indtaster et kodeord på mindst seks tegn, der skal indeholde specialtegn, tal og store bogstaver. Du kan tilsidesætte denne indstilling i Gruppepolicy Editor. Indstillingerne er globale, så ingen af ​​brugerne skal indtaste disse tegn i et kodeord.