Sådan blokerer du webstedet i ISA 2006

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Alle programmer.' Vælg 'Administrative værktøjer'. I denne menu skal du klikke på genvejen mærket 'Internet Security and Acceleration Server 2006.'

2.

Klik på dit ISA-servernavn på venstre side af vinduet. Dobbeltklik på 'HTTP-filter' rækken på siden med midten af ​​detaljer. Dette åbner et nyt konfigurationsvindue.

3.

Klik på fanen mærket 'Headers.' Overskrifter sendes til brugerens browser, når et websted bliver anmodet. Du kan bruge disse overskrifter til at blokere et websted. Klik på knappen, der er mærket 'Tilføj'.

4.

Vælg 'Forespørgselsoverskrift' i rullemenuen. Indtast en søgefrase for den hjemmeside, du vil blokere. Hvis du f.eks. Vil blogge Limewire.com, skal du skrive 'Limewire' i tekstboksen. Tryk på 'OK' for at gemme Dine ændringer.

5.

Tryk igen på 'OK' i vinduet med hovedegenskaber. Den indtastede webside er nu blokeret på ISA-serveren, så brugerne ikke kan gennemse den på dit netværk.

Internet Acceleration Server (ISA) 2006 giver Windows-netværksadministratorer konfigurationer og administrationsværktøjer til webbrowsing. ISA kontrollerer båndbredde, tilladelser og adgang til internettet. Webstedsblokerende funktioner er tilgængelige i HTTP-filterafsnittet i ISA-konfigurationskonsollen. Dette værktøj er nyttigt for virksomhedsadministratorer, der skal blokere store grupper af brugere mod upassende web browsing.