Sådan bruges en Ethernet-port til at overføre data fra en pc til en Mac

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find ethernetporten på hver af dine computere. Disse findes normalt på bagsiden eller på siden af ​​computeren. Tilslut hver ende af ethernet-kablet til ethernet-portene på hver computer.

2.

Tænd din Mac og log ind, hvis det er nødvendigt. Find 'Apple' -ikonet øverst til venstre på skærmen. Klik på dette ikon, og vælg derefter 'Systemindstillinger ...' i menuen. I vinduet 'Systemindstillinger', der vises, skal du klikke på knappen 'Deling' og derefter kigge efter ikonet 'Lås' i nederste venstre hjørne. Hvis teksten ved siden af ​​låsen læser, 'Klik på låsen for at foretage ændringer', og klik derefter på knappen 'Lås'. Indtast administratorens navn og kodeord for at fortsætte.

3.

Find afkrydsningsfeltet 'File Sharing' i venstre side af vinduet og klik på det, hvis det ikke er markeret Klik på knappen 'Indstillinger ...', og find derefter afkrydsningsfeltet 'Del filer og mapper ved hjælp af SMB.' Hvis det ikke er markeret, skal du klikke på det. Markér afkrydsningsfelterne ud for hvert brugernavn, der skal dele data med en pc. Du skal indtaste adgangskoden for hver bruger, du har valgt. Klik på knappen 'Udført', når du er færdig.

4.

Klik på ikonet for venstre pil i top- venstre hjørne af vinduet for at vende tilbage til 'Systemindstillinger.' Klik på 'Netværk' -knappen, og klik derefter på 'Ethernet' -elementet på venstre side af det nye vindue. Klik på knappen 'Avanceret ...' og klik på knappen 'WINS' øverst i rullemenuen.

5.

Vælg et navn til din Mac. Din pc vil se Mac'en ved dette navn. valgt navn i tekstboksen mærket 'NetBIOS Name.' Indtast navnet på dit netværks arbejdsgruppe i tekst b Ox mærket 'Arbejdsgruppe.' Hvis du ikke kender dit arbejdsgruppe navn, vil 'MSHOME' være fint, da dette er standard arbejdsgruppe navn i Windows XP. Klik på 'OK' knappen, og klik derefter på 'Apply' knappen. Din Mac er nu konfigureret til at dele data med pc'er.

6.

Tænd din pc og log ind, hvis det er nødvendigt. Hvis din pc kører Windows XP, skal du dobbeltklikke på ikonet 'Mine netværkssteder' på skrivebordet. Hvis dette ikon ikke er på dit skrivebord, skal du klikke på knappen 'Start' i nederste venstre hjørne af skærmen og derefter klikke på 'Denne computer' -knappen i menuen. Klik på linket 'Mine netværkssteder' på venstre side af det nye vindue.

Hvis din pc kører Windows 7, skal du klikke på knappen 'Start' i nederste venstre hjørne af skærmen, Klik derefter på knappen 'Computer' i menuen. Klik på linket 'Netværk' nederst til venstre i det nye vindue.

7.

Find det navn, du gav til din Mac, og dobbeltklik på det. Du vil se de offentlige mapper af alle de brugere, du valgte til deling på din Mac. Dobbeltklik på den ønskede mappe for at finde den brugers 'Dropbox' -mappe. Overfør dine filer fra pc'en til Mac ved at trække dem ind i denne mappe.

8.

Tilbage til Mac'en for at hente filerne kopieret til 'Dropbox' -mappen. Klik på 'Finder' -knappen på kajen nederst på din Mac-skærm. Dobbeltklik på 'Brugere' i vinduet, der vises, og dobbeltklik derefter på brugeren Navngiv i hvis dropbox du kopierede filerne. Dobbeltklik på 'Offentlig' og dobbeltklik derefter på 'Dropbox'. Her ses alle de overførte filer fra din pc.

Tips og advarsler

  • Du skal kun konfigurere din Mac til at dele med Windows en gang. Derefter kan du overføre data fra en pc til din Mac ved hjælp af mappen 'Dropbox' og et ethernet-kabel.
  • Konfiguration af en Mac til at kommunikere med en pc kræver administrative rettigheder til Mac'en. Hvis du bruger en Mac-virksomhed, eller hvis en ven eller et familiemedlem oprindeligt indstillede din Mac, har du måske brug for hjælp fra den person, der SE t din computer op for at få administrativ adgang.
  • Hvis du arbejder med flere computere i et hjem eller kontor, kan det kræves, at disse computere samarbejder med hinanden for at kommunikere med hinanden. Macintosh og Windows-computere bruger forskellige metoder til at overføre data. Dette komplicerer deling af filer mellem pc'er og Mac'er. Oprettelse af en direkte forbindelse med et ethernet-kabel kræver, at du konfigurerer hver computer til at være synlig for den anden.