Sådan oprettes en annoncebanner gratis

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til menuen Start i Windows, og gå til mappen Tilbehør for at åbne 'Microsoft Paint.'

2.

Gå til 'Fil' og derefter 'Åbn' i topmenuen, og åbn det billede, du vil bruge som baggrund eller hovedbillede af dit banner. Dette bør være et billede af noget, du sælger, hvis du sælger et produkt, et offentligt domæne lagerbillede, der repræsenterer dit websted eller en tjeneste, du tilbyder, eller en grafik fra layoutet på dit websted.

>

Vælg 'Image' og derefter 'Resize / Skew ...' for at skrumpe billedet for at passe ind i en bannerannonce. Vælg værktøjet 'Vælg' i værktøjskassen. Klik og træk musen for at vælge et bestemt område i billedet, du vil bruge i din banner, og gå til 'Billede' og 'Beskær'.

4.

Klik på værktøjet 'Rectangle' og vælg en farve i paletten for at trække en kant rundt om banneret fra øverste venstre hjørne til nederste højre hjørne. En grænse vil hjælpe banneret til at skille sig ud. Brug værktøjslinjen 'Linje', 'Pencil' og 'Fyld med farve' til at tilføre iøjnefaldende farver til designet.

5.

Indsæt tekst i din bannerannonce. Vælg en farve i farvepaletten, der kontrasterer farven i baggrunden. Klik på 'Tekst' -værktøjet og vælg den gennemsigtige baggrundsopsætning for teksten (den nederste knap med gruppen af ​​figurer under værktøjskassen). Klik og træk med musen, hvor du vil have teksten, og vælg skrifttypestil og størrelse i tekstværktøjslinjen. Skriv din tekst i tekstboksen.

6.

Gem dit annonceringsbanner med en .PNG eller .JPG filudvidelse, så det vises som et billede på internettet. Upload det til din server, så det har en webadresse og indsæt webadressen i billedtaggen: u0026 lt; img src = 'yourbanner.png' alt = 'Banner' / u0026 gt; at vise på din hjemmeside.

Du kan betale en designer for at lave et annonceringsbanner til din hjemmeside, eller du kan gøre dig selv gratis med de ressourcer, du allerede har på din computer. Mange computere har Microsoft Paint-programmet, og du kan bruge det til at lave en grundlæggende, men iøjnefaldende og attraktiv bannerannonce til dit websted.