Sådan opstilles en AT u0026 T 2Wire Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indsæt et DSL-filter i vægstikket, hvor du vil opsætte din AT u0026 T 2Wire Router. DSL-filtre adskiller talfrekvenserne fra datafrekvenserne i telefonlinjen. Sæt telefonledningen til din AT u0026 T 2Wire Router i DSL-filterstikket mærket 'DSL.' Placer den anden ende af telefonledningen i indgangsstikket mærket 'Telefon' på bagsiden af ​​din AT u0026 T 2Wire Router.

2.

Indsæt Ethernet-kablet i en af Ethernet-stik på bagsiden af ​​AT u0026 T 2Wire Routeren. Ethernet-kablet ligner en telefonledning, undtagen med et større hoved. Husk på, at nogle AT u0026 T 2Wire Routere kun har et Ethernet-stik, mens andre har flere jacks. Du kan slutte dit Ethernet-kabel til ethvert Ethernet-stik på din AT u0026 T 2Wire Router. Kør den anden ende af Ethernet-kablet til din computer og sæt det i Ethernet-stikket. Klik på den på plads.

3.

Tilslut stikket AT u0026 T 2Wire Router på bagsiden af ​​din enhed i stikket mærket 'AC Power.' Sæt den anden ende af netledningen i en stikkontakt.

4.

Se indikatorlysene på din AT u0026 T 2Wire Router, mens enheden tændes. Når du ser grønne lys ud for 'Power', 'DSL' og 'Ethernet', kan du fortsætte.

5.

Dobbeltklik på ikonet for din webbrowser på din computer. Et vindue åbnes med oplysninger om din nye AT u0026 T 2Wire Router. Læs de indledende oplysninger, og klik derefter på 'Næste'.

Installer AT u0026 T 2Wire DSL-opsætningsværktøjet på det næste skærmbillede, der vises ved at klikke på 'Ja' til ' Vil du installere Gateway Authentication Certificate? ' AT u0026 T 2Wire Router er nu installeret og godkendt til brug.

7.

Indstil et kodeord på din AT u0026 T 2Wire Router ved at indtaste en række øvre og nedre - bogstaver bogstaver og tal i formularrummet, hvor du bliver bedt om at vælge en adgangskode til din enhed. Dette er den adgangskode, du vil bruge, hvis du nogensinde vil ændre nogen privatlivsindstillinger på din router. Indtast adgangskoden en gang i det andet password formularfelt for at bekræfte adgangskoden og indtaste oplysninger, der vil blive givet til dig som et tip, hvis du nogensinde har glemt dit kodeord i formularfeltet, der anmoder om hintoplysningerne. Klik på 'Næste'.

Peg musen på knappen 'Næste' på det følgende skærm, spørg om du vil fortsætte med registreringen af ​​din AT u0026 T 2Wire Router.

9.

Læs velkomstskærmen for din AT u0026 T 2Wire Router. Indtast dit AT u0026 T-telefonnummer i formularfeltet, der anmoder om disse oplysninger, og tryk på 'Næste'.

10.

Opret et brugernavn og adgangskode til din tjeneste ved at indtaste disse oplysninger ind i de ønskede formularfelter. Klik på 'Næste'. Se den endelige skærm for at konfigurere AT u0026 T 2Wire Router, der bekræfter opsætningen af ​​din tjeneste, og klik derefter på 'Afslut'.

11.

Genstart computeren ved at klikke på 'Start' nederst i venstre hjørne af computerskærmen, klik på 'Shutdown' og derefter 'Genstart'. Vent til din computer skal lukke ned og genstart derefter. Du er nu klar til at bruge din AT u0026 T 2Wire Router og DSL Internet service.

AT u0026 T 2Wire Router tilbyder abonnenter på AT u0026 T's DSL-service muligheden for at oprette forbindelse til internettet trådløst eller via brug af Ethernet-kabler. AT u0026 T 2Wire Router er en elektronisk elektronisk bog, der forbinder din telefon line og en stikkontakt. Når du har konfigureret 2Wire Router, kan du nyde en sikker internetforbindelse i hjemmet eller kontoret. Det tager cirka 15 minutter at konfigurere din AT u0026 T 2Wire Router.