Airport Extreme WiFi-kompatibilitet med PC-trådløse kort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Windows-kompatibilitet

Windows systemkrav til brug af AirPort Extreme er heldigvis minimal. De fleste Windows-pc'er på markedet i dag kan fungere med denne Apple-netværksbasestation - forudsat at hver computer opfylder disse krævede specifikationer:

- Windows PC med 300 MHz eller højere processor.
- 802.11a , 802.11b eller 802.11g trådløst kort eller et trådløst kort med 802.11n kompatibilitet.
- Windows XP Home eller Professional (med Service Pack 2 installeret) eller Windows Vista.
- AirPort Utility version 5.4 eller nyere

Lufthavnværktøj

Installer AirPort Utility-software-cd'en for at konfigurere og konfigurere basestationen for dit netværk. Når du har installeret AirPort-værktøjet, skal du tilslutte et Ethernet-kabel fra WAN (Wide Access Network) -porten på dit DSL- eller kabelmodem til AirPort Extreme's WAN-port under symbolet, der ligner et stjernebørste.

Kom i kontakt

Klik på 'Start', derefter 'Alle programmer' og til sidst 'AirPort.' Dette åbner AirPort-værktøjet, som afslører basestationen, medmindre der er mere end en basestation tilsluttet det aktuelle netværk. basestationen, der er angivet i AirPort-værktøjsvinduet, og klik på 'Fortsæt.' Følg AirPort Setup Assistant for at fuldføre den enkle opsætningsproces. Når installationen af ​​basestationen er gennemført, skal LED'en på basestationen vises som en solid grøn, Angivelse af internetforbindelse. AirPort Extreme-basestationen er nu live og online.

Avancerede indstillinger

For mere avancerede indstillinger fungerer AirPort-værktøjet i Windows-maskiner som det gør i en Mac. Du skal konfigurere ekstra secu adgangskontrol, brugerkonti og mere.

AirPort-netværkets navn for forhåndsindstillinger 'konfiguration). Det kan verificeres ved at holde musemarkøren over ikonet AirPort Wireless Connection i AirPort Utility-vinduet, indtil netværksnavnet vises.

Fejlfinding

En af de mere effektive måder at fejle AirPort Extreme på er at forstå single Lysdioder trefarvet statuslys. LED-farvesekvenserne for basestationen er 'grøn, gul og blå' med hver LED-farve, der angiver en anden status for basestationen. De mest almindelige problemer med AirPort Extreme er normalt internet serviceproblemer, glemt adgangskoder til netværk eller basestation og hardwarerelaterede problemer.

For information om AirPort Extreme Statuslamper og grundlæggende AirPort-fejlfinding henvises til vejledningen 'AirPort Extreme (Early 2009) - Installationsvejledning.'

Vigtige tip

Den anbefalede adgangskode sikkerhedsprotokol til et AirPort-basestationsnetværk er WPA2 Personal. Skriv ned dit netværks- eller basestationsadgangskode og gem det på et nemt at huske sted for hurtig adgang, hvis du glemmer det.

Hvis du mister eller glemmer adgangskoderne til basestationen, skal du nulstille AirPort Extreme ved hjælp af et papirclips eller en kuglepen for at holde nulstillingsknappen nede i et sekund. Hold ikke nulstillingsknappen i mere end et sekund, eller du vil miste alle dine netværksindstillinger.

Opdater AirPort Extremes firmware ved at åbne lufthavnsværktøjet, vælge 'Base Station' og derefter ' Upload firmware 'og opdater den nyeste opdatering af firmware. Hold IPv4-indstillingen ved brug af DHCP, medmindre du bruger en statisk IP-adresse til dit nuværende netværk Apple AirPort Extreme-basestationen 802.11n er en solid netværksenhed med meget god tilslutning og interoperabilitet på tværs af platformen, hvilket betyder, at den fungerer sammen med Macintosh og Windows-computere. AirPort Extreme er nem at bruge, pålidelig og alsidig, kompatibel med netværksteknologi 802.11 / a / b / g, understøtter WEP- og WPA / WPA2-sikkerhedsprotokoller, kan oprette forbindelse til op til 50 computere på et netværk og giver dig mulighed for at dele en printer eller ekstern harddisk over et netværk.