Bulletproof FTP Server Tutorial

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opret mapper eller mapper på computeren til FTP-brugere.

2.

Åben Bulletproof FTP Server-software.

3.

Der er adgang til en mappe af mange, eller du kan oprette separate mapper til hver bruger.

/ p>

Klik på menuen 'Opsætning' og vælg 'Brugerkonti'.

4.

Højreklik på afsnittet 'Brugerkonti' og klik derefter på ' Tilføj 'mulighed.

5.

Indtast brugernavnet på den første FTP-konto, du vil tilføje til serveren. Dette er skrevet i feltet 'Kontonavn'.

6.

Højreklik på afsnittet 'Adgangskoder' og vælg 'Tilføj' indstillingen.

7.

Gennemse placeringen af ​​den mappe, som du ønsker denne nye bruger adgang til, når de logger ind med deres FTP-software.

8. et afkrydsningsfelt i feltet 'Tilføj / Ingen', så den nye bruger vil have rettigheder til denne mappe, og tryk derefter på knappen 'Vælg'.

9.

Højreklik på Afsnit 'Adgangsrettigheder', hvis du ønsker at give denne bruger adgang til flere mapper. Hver mappe er tildelt separat ved hjælp af denne proces. Gentag de trin, der er nødvendige for hver mappe brugeren har adgang til.

10.

Højreklik på afsnittet 'Brugerkonti' og klik derefter på 'Tilføj' for hver bruger Du ønsker at føje til FTP-serveren. Gentag processen for hver bruger til at tildele katalogplads og adgangsrettigheder.

11.

Indtast et kodeord for hver bruger i afsnittet 'Setup User Accounts', efter at alle brugere er tilføjet. Eventuelt kan du tilføje denne adgangskode efter hver konto er tilføjet.

12.

Klik på knappen 'OK' for at afslutte opsætningen.

File Transfer Protocol (FTP) er en populær metode til at flytte filer mellem et hjem eller en computer og en webserver eller et andet netværkssystem. FTP-processen omfatter klienten og serveren. Klientsiden bruges af brugere på serveren for at få adgang til deres konti. Denne software er installeret i hjemme- eller kontormaskiner. Server-side FTP-software opretter FTP-konti og styrer brugerens system. Bulletproof software indeholder både klient og server versioner af FTP. Processen med at oprette FTP-brugere med Bulletproof FTP-server er ligetil.