Sådan bruges en Verizon Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut telefonlinjen fra vægstikket bag på Verizon-router.

2.

Slut Ethernet-kablet fra en af de fire LAN-porte på bagsiden af ​​Verizon-routeren til computeren.

3.

Åbn en webbrowser og indtast '192.168.1.1.' Indtast 'admin' som brugernavn og 'adgangskode' som adgangskode.

4.

Klik på 'Trådløse indstillinger' i menuen øverst i routerværktøjet, der åbner op , og klik derefter på 'Grundlæggende sikkerhedsindstillinger' i menuen til venstre.

5.

Vælg indstillingen for at tænde trådløst, og indtast det ønskede SSID for det trådløse netværk. Disse er henholdsvis afsnit 1 og 2.

6.

Klik på indstillingen for 'WEP' under sektion 4, og indtast derefter WEP-nøglen under afsnit 5. For 64-bit WEP skal du indtaste en kombination af 10 tegn, der består af A-F og 0-9.

7.

Gem indstillingerne og afslut routernes hjælpeprogram. Routeren er nu installeret og konfigureret, så du kan bruge den til at oprette forbindelse til internettet trådløst.

Verizon Router er en router og modem kombination enhed, der bruges til Verizon DSL eller FIOS. Verizon router er også en trådløs router. For at bruge Verizon Router skal du installere det og derefter konfigurere det med de korrekte trådløse indstillinger. Trådløse indstillinger består af en SSID, også kendt som et netværk, og en trådløs sikkerhedsnøgle.