Sådan hoster du et ASP.NET

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start' og vælg 'Alle programmer.' Vælg 'Administrative værktøjer', og klik derefter på genvejsknappen 'Internet Information Services (IIS) Console'.

2.

Højreklik på dit IIS-servernavn på venstre side af vinduet og vælg 'Opret nyt'. Klik på 'Virtual Directory' i listen over muligheder.

3.

Indtast placeringen af ​​din webkode. Hvis din .NET-kode ikke er samlet endnu, skal du pege på de virtuelle mappeindstillinger i en mappe, der vil holde koden i fremtiden. Dette kan være en hvilken som helst mappe på harddisken. Klik på 'Næste'. Indtast aliasnavnet til dit websted. Dette er det navn, brugerne skriver i browseren for at få adgang til hjemmesiden. Tryk på 'Næste' igen.

4.

Kontroller de to felter mærket 'Læs' og 'Kør'. Dette opretter den virtuelle mappe og websted som en applikation, som er nødvendig for .NET-rammerne. Klik på 'OK'. Serveren er nu indstillet til vært. NET-software. Upload din kode til den mappe, hvor den virtuelle applikation er oprettet, og IIS-serveren udfører .NET-koden.

ASP.NET-rammen udviklet af Microsoft giver programmerere mulighed for at oprette indholdsrige, dynamiske websites. Rammen køres på en Microsoft Internet Information Services (IIS) server. Du kan være vært for ASP.NET websites på din egen server eller på et delt hosting miljø. Før du hoster ASP.NET applikationer, har IIS-serveren brug for de korrekte konfigurationer. Når disse konfigurationer er indstillet, kan du være vært for enhver ASP.NET-applikation på din maskine.