Installationsvejledning til et Westell 6100 modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut netledningen til modemets bagside. Modemets bagside har et sted med tydeligt mærket '10.5 VAC'. Nedenfor er der en rund port for at tilslutte vekselstrømsadapteren. Denne adapter skal leveres af producenten eller den internetudbyder, der leverer modemet.

2.

Slut den anden ende af strømforsyningen til en stikkontakt. Hvis det overhovedet er muligt, skal adapteren være tilsluttet en overspændingsbeskytter for at forhindre, at enheden bliver beskadiget af strømspidser eller lyn.

3.

Slut et DSL-filter til telefonens væg stikkontakt, hvor DSL-forbindelsen befinder sig. Disse filtre leveres af din internetudbyder. Den ene ende vil have en RJ-11 telefonforbindelse, der vil stik i stikkontakten. Den anden ende har en RJ-11-stikkontakt, hvor du kan tilslutte en anden RJ-11-ledning.

4.

Slut modemet til internetudbyderens tilslutning. vil bruge en RJ-11-telefonledning til dette trin. Slut den ene ende til modemets bagside i porten mærket 'DSL' og den anden ende i telefonforbindelsen til en stikkontakt. Telefonledningen leveres typisk af producenten eller internetudbyderen, der leverer modemet.

5.

Slut modemet til computeren. Hvis du vil forbinde via USB, skal du slutte den ene ende af det medfølgende kabel til modem i porten mærket 'USB' og den anden ende i en ledig USB-port på din computer. Hvis du tilslutter et Ethernet-kabel, skal du slutte den ene ende af et Ethernet-kabel til modemet i 'Ethernet' -porten og den anden ende i computerens netværkskort.

6.

Tænd for modemet. Afbryderen er placeret på modemets bagside. Drej kontakten til 'on' position. Vent på li ghts på forsiden af ​​modemmet mærket 'Power', 'DSL' og 'Internet' for at gøre en stabil grøn.

Tips og advarsler

  • Hvis DSL- eller Internet-lyset bliver ikke stødigt grønt efter nogle få minutter, skal du ringe til din internetudbyder for yderligere fejlfinding.
  • Hvis Ethernet-lampen ikke bliver stabil i løbet af et par minutter , der er noget galt med forbindelsen mellem din computer og modemet. Kontrollér, at forbindelserne er gode, og prøv et andet kabel, hvis du har en tilgængelig.
  • Westell 6100 modemer er populære valg i mange DSL-installationer. Disse modemer giver mulighed for at oprette forbindelse til en pc via USB-kabel eller Ethernet-kabel, hvilket giver dem fleksibilitet til at fungere i de fleste miljøer. Processen med at installere en er enkel og direkte. Installationen vil tage cirka 10 minutter afhængigt af dit komfortniveau med tekniske processer og din internetudbyderes lydhørhed.