Sådan ændres domænenavnet efter installationen

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Kontroller den fysiske forbindelse

1.

Kontroller, at Ethernet-kablet er tilsluttet netværket med serveren i den ene ende og fastgjort til pc'en i den anden ende. < /p>

2.

Tænd klientens pc om nødvendigt.

3.

Klik på Start og gå til Kontrolpanel. Find ikonet Netværksforbindelser og dobbeltklik på det. Sørg for, at lokalforbindelsen har status som 'Connected'.

Deltag i domænet

1.

Klik på Start og hold musen på 'Denne computer '(eller' Computer 'i Windows Vista og 7). Højreklik og vælg egenskaber.

2.

Vælg fanen 'Computer Name' i Windows XP. Hvis du bruger Vista eller 7, er det nødvendigt at finde 'Advanced System Properties' i venstre panel og klikke på det. Åbn derefter fanen 'Computer Name'.

3.

Venstre-klik på knappen 'Skift' og vælg Domæne. Indtast det korrekte domænenavn i feltet til højre.

4.

Klik på OK. Den vil bede om administratorens brugernavn og kodeord. Udfyld dette med de korrekte kontooplysninger for administratorkontoen på serveren.

5.

Vent i to til fem minutter , indtil de er præsenteret med 'Velkommen til ... Domænet.' Når den først er modtaget, er computeren officielt blevet tilføjet domænet. Hvis ikke modtaget, var oplysningerne om den administrative konto ikke korrekte.

Tips og advarsler

  • Sørg for, at du har administratorrettigheder på serveren.
  • Sørg for, at serveren er tilsluttet det samme netværk som klienten.
  • < li> Det er ikke muligt at deltage i domænet uden administrative rettigheder på den tilsvarende server. På en arbejdsplads er det vigtigt at have et pålideligt og håndterbart netværk. Dette opnås ved at bruge en server og oprette et domæne. Dette etablerer en forbindelse, der fungerer som en klient til værtindstilling. Derfor skal kunderne tilføjes til domænet.