Sådan får du D-Link DWL-G122 til at arbejde på en Dell-computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indsæt D-Link DWL-G122 installations-cd'en i diskdrevet. Klik på 'Installer drivere og værktøj', når installationsguiden starter.

2.

Klik på 'Næste', indtil du kommer til det sidste skærmbillede, der spørger om du vil genstarte computer eller ej. Vælg indstillingen for genstart senere, og klik derefter på 'Udfør'.

3.

Luk computeren, og sæt derefter DWL-G122 i et åbent USB 2.0 slot på computeren.

4.

Tænd computeren igen, og vælg derefter 'Installer software automatisk (Anbefalet)' i hardwareguiden, der dukker op. Klik på 'Næste', og derefter 'Afslut', når hardwaren er færdig installeret. Hvis du får en advarsel om, at hardwaren ikke er digitalt signeret, skal du klikke på 'Fortsæt alligevel.'

5.

Åbn D-Link Wireless Utility ved at klikke på 'Start' u0026 gt; 'Alle programmer' u0026 gt; 'D-Link AirPlus G' u0026 gt; 'D-Link AirPlus G-værktøj'.

Klik på 'Site Survey', og vælg derefter SSID'en for det trådløse netværk, du vil oprette forbindelse til, fra listen over tilgængelige netværk . Klik på 'Konfigurer'.

7.

Indtast den trådløse sikkerhedsnøgle, og klik derefter på 'OK'. Luk det trådløse værktøj.

En D-Link DWL-G122 er en USB trådløs adapter. For at det skal fungere sammen med en Dell-computer, skal den installeres i en USB 2.0-port. Driveren til adapteren skal også installeres, så adapteren skal konfigureres med den korrekte SSID (netværksnavn) og sikkerhedsnøgle for det trådløse netværk, du vil oprette forbindelse til.