Sådan konfigurerer du Linksys på DSL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut dit DSL-kabel til bagsiden af ​​routeren, hvor der står 'Internet'. Tilslut derefter et Ethernet-kabel fra routeren ind på bagsiden af ​​din computer. Tilslut en strømkilde til din router og tænd den. Når strømindikatoren slutter at blinke, bliver routeren færdigstartet og vil blive sluttet til din computer. Du skal muligvis genstarte din maskine for at installere softwaren fra routeren.

2.

Konfigurer dine personlige Linksys ved at åbne en webbrowser og indtaste adressen 'http: // 192.168.1.1/ '. Tryk på 'Enter' for at gå til hjemmesiden. Det vil bede dig om et brugernavn og en adgangskode. Lad brugernavnet være tomt og indtast sætningen 'admin' som adgangskode.

3.

Vælg den type forbindelse du ønsker fra rullemenuen. De fleste DSL-forbindelser skal vælge 'PPPoE', men det afhænger stort set af dine præferencer.

4.

Giv din router et SSID (service sæt indentifier), som stort set er et navn til din router.

5.

Vælg alternativet 'Trådløs sikkerhed' og klik på 'Generer WEP.' Dette er din trådløse krypteringsprotokol, som er en adgangskode, der forhindrer andre i at bruge dit trådløse internet-signal. Skriv ned WEP og hold det sikkert sikkert, hvis du bliver afbrudt fra din router. Klik på 'Gem' for at gemme dine indstillinger.

Linksys trådløse routere bruges til at levere et trådløst signal i hele hjemmet, så andre computere kan bruge det samme signal. Mens Linksys-router leveres med en brugervenlig systemguiden til installation af hardware, kan det være lidt kompliceret at konfigurere routeren til dit specifikke system.